Zielsverbinding eerste deel: op weg naar leven

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Isabella Sophia

Paperback | Juni 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De inzichten en wijsheden in dit boek zijn zonder pretentie gebracht. Een vluchtheuvel in de woelige stromen van deze tumultueuze tijden.

Volledige beschrijving

Recensies

30-jul-2012

Mireille Knuiman

29-jul-2012

marieke berkelaar

Alle 2 beoordelingen

Specificaties

Auteur
Isabella Sophia
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089544445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
407

Beschrijving

Lang heb ik me verborgen gehouden voor de wereld om mij heen, maar doen we dat niet allemaal? We laten glimpen zien van wie we werkelijk zijn, maar de wereld daarbinnen, onze werkelijke gedachten en gevoelens, blijven verborgen. In dit boek maak ik jou deelgenoot van mijn reis, omdat ik tijdens mijn reis heb geleerd dat juist het delen van mijn werkelijke, diepste zelf het belangrijkste handvat is voor het begrijpen van wie en wat ik ben, als mens.

Dat schrijft Isabella Sophia in het voorwoord van haar boek over haar lange weg terug naar huis. Het gaat over verhoudingen en het doorbreken van oeroude patronen, over liefde en loslaten, afgescheiden zijn en verbinden. Vanuit de angst om niet goed genoeg te zijn, afgewezen te worden, ging zij op zoek naar haar diepste zelf. Al klimmend en worstelend ontdekte ze een soort universele strijd, die menigeen zal herkennen. Zij vond een weg terug naar de eenheid en ontdekte dat je altijd afgescheiden zult zijn van de ander, als je vervreemd bent van jezelf. De inzichten en wijsheden die in dit boek worden belicht zijn zonder pretentie gebracht, op een uiterst plezierige en toegankelijke manier. Ze zijn heel eenvoudig toe te passen, met opmerkelijk resultaat. Een vluchtheuvel in de woelige stromen van deze tumultueuze tijden.
 

30-jul-2012

Mireille Knuiman

Een wegwijzer naar de eigen essentie; eerlijk en herkenbaar!

Dit zou zo maar eens het script kunnen zijn van een toekomstige film! Het boek beschrijft de reis naar bewustzijn van de auteur zelf, afgewisseld met stukjes theorie die verdieping bieden. Veel boeken schrijven over hoe het is om verlicht te zijn of een verhoogd bewustzijn te hebben, maar beschrijven niet de weg er naartoe. In dit boek wordt deze reis terug naar huis, naar de eigen essentie, uitgebreid beschreven. Sommige stukken zijn herkenbaar en wanneer dat niet zo is nodigt het uit om in ieder geval te onderzoeken hoe het dan wél zit bij jezelf, welke patronen jij in je leven herkent. Wat duidelijk uit het boek naar voren komt is dat een ander niet de weg voor jou kan gaan, maar dat je hem zelf dient te gaan. Het boek geeft praktische handvatten die je kunnen helpen op jouw weg, bijvoorbeeld door het veranderen van je binnenwereld in plaats van je buitenwereld met behulp van de volgende simpele stappen: herkennen, erkennen, voelen en loslaten. De vooruitblik naar het volgende boek klinkt in ieder geval veelbelovend!

29-jul-2012

marieke berkelaar

Aanrader!

Het zou mij niet verbazen als dit boek wordt verfilmd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Isabella Sophia
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089544445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
407

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99