Tijd maken

Prijs € 26,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Leo Fijen

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We komen tijd tekort: om even alles los te laten, om aandacht aan onszelf en anderen te schenken. We willen te veel tegelijk en het moet ook allemaal perfect: thuis, op het werk en in de vriendenkring. Ook Leo Fijen komt tijd tekort. Hij merkt dat hij weinig ruimte kan maken voor alledaagse geluksmomenten en kijkt daarom met een zekere jaloezie naar kloosterlingen die in hun vaste dagritme wél tijd overhouden. Daarom gaat hij te rade bij religieuzen in Nederland en Vlaanderen. In Nederland bezoekt hij de kloosters van Vaals, Megen, Zundert, Oosterhout en Oosterbeek en praat hij onder anderen met Chiara Bots, Benedict Thissen en Ad Lenglet. In Vlaanderen doet hij onder meer de abdijen van Zevenkerken, Loppem en Westvleteren aan en legt hij zijn oor te luister bij Benoît Standaert, Hannah van Quakebeke en Manu van Hecke. De wijze lessen van deze kloosterlingen bespreekt hij daarna met Inez van Oord (oprichter Happinez), Agnes Jongerius (voorzitter FNV), Jaap Smit (voorzitter CNV), Jan Becaus (nieuwslezer VRT), Rik Torfs (kerkjurist en interviewer VRT) en Marc van der Voorde (adviseur Leterme). Leo Fijen is mediadirecteur van de KRO. Hij is de auteur van succesvolle (spirituele) boeken, waaronder ‘Het familiedrama van Zoetermeer’ (2010), ‘Man onderuit’ (2009), ‘Ik wil dat je leeft’ (2006) en ‘De reis van je hoofd naar je hart’ (2004).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leo Fijen
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789059959804
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

We komen tijd tekort: om even alles los te laten, om aandacht aan onszelf en anderen te schenken. We willen te veel tegelijk en het moet ook allemaal perfect: thuis, op het werk en in de vriendenkring. Ook Leo Fijen komt tijd tekort. Hij merkt dat hij weinig ruimte kan maken voor alledaagse geluksmomenten en kijkt daarom met een zekere jaloezie naar kloosterlingen die in hun vaste dagritme wél tijd overhouden. Daarom gaat hij te rade bij religieuzen in Nederland en Vlaanderen.

In Nederland bezoekt hij de kloosters van Vaals, Megen, Zundert, Oosterhout en Oosterbeek en praat hij onder anderen met Chiara Bots, Benedict Thissen en Ad Lenglet. In Vlaanderen doet hij onder meer de abdijen van Zevenkerken, Loppem en Westvleteren aan en legt hij zijn oor te luister bij Benoît Standaert, Hannah van Quakebeke en Manu van Hecke.

De wijze lessen van deze kloosterlingen bespreekt hij daarna met Inez van Oord (oprichter Happinez), Agnes Jongerius (voorzitter FNV), Jaap Smit (voorzitter CNV), Jan Becaus (nieuwslezer VRT), Rik Torfs (kerkjurist en interviewer VRT) en Marc van der Voorde (adviseur Leterme).

Leo Fijen is mediadirecteur van de KRO. Hij is de auteur van succesvolle (spirituele) boeken, waaronder ‘Het familiedrama van Zoetermeer’ (2010), ‘Man onderuit’ (2009), ‘Ik wil dat je leeft’ (2006) en ‘De reis van je hoofd naar je hart’ (2004).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leo Fijen
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789059959804
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99