Rust & evenwicht

grip op je amygdala

Prijs € 9,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Tessa Gottschal

Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze cd is voor wie meer emotionele en mentale rust wil en tegelijkertijd zijn immuniteit wil versterken. De amygdala -een onderdeel in de hersenen- speelt een belangrijke rol als tussenstation in de informatieverwerking. Hij bepaalt voor een groot deel hoe je lichaam op je emoties en gedachten reageert. Door beïnvloeding van je bloeddruk, hartslag, ademritme, maar ook door gedragsveranderingen. Zoals angstverhoging, grote spierspanningen, overdreven waakzaamheid, vrijmaken van stresshormonen etc. Op deze cd leer je hoe je - gewoon thuis - deze amygdala positief kunt beïnvloeden. De cd bevat twee oefeningen. Een korte oefening van 10 minuten en een langere oefening. Bij de lange oefening leer je ook de meer subtiele zenuwknooppunten te beïnvloeden. Zenuwknooppunten die ook invloed uitoefenen op je hormonen. Zo kun je vanuit twee kanten, de amygdala en het hormoonstelsel, je immuniteit en emotionele stabiliteit versterken. De cd is ingesproken door Tessa Gottschal zelf. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in meditatie en schreef diverse boeken over emotionele gezondheid. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789081531115
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze cd is voor wie meer emotionele en mentale rust wil en tegelijkertijd zijn immuniteit wil versterken. De amygdala -een onderdeel in de hersenen- speelt een belangrijke rol als tussenstation in de informatieverwerking. Hij bepaalt voor een groot deel hoe je lichaam op je emoties en gedachten reageert. Door beïnvloeding van je bloeddruk, hartslag, ademritme, maar ook door gedragsveranderingen. Zoals angstverhoging, grote spierspanningen, overdreven waakzaamheid, vrijmaken van stresshormonen etc.

Op deze cd leer je hoe je - gewoon thuis - deze amygdala positief kunt beïnvloeden. De cd bevat twee oefeningen. Een korte oefening van 10 minuten en een langere oefening. Bij de lange oefening leer je ook de meer subtiele zenuwknooppunten te beïnvloeden. Zenuwknooppunten die ook invloed uitoefenen op je hormonen. Zo kun je vanuit twee kanten, de amygdala en het hormoonstelsel, je immuniteit en emotionele stabiliteit versterken.

De cd is ingesproken door Tessa Gottschal zelf. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in meditatie en schreef diverse boeken over emotionele gezondheid. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789081531115
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99