Relaties - en hoe ze te overleven

relatieastrologie

Prijs € 23,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Liz Greene

Paperback | Maart 2001 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Hoe ingewikkeld relaties zijn weten we allemaal. Liz verstaat de kunst om haar inzichten op dat gebied helder en beeldend weer te geven. In dit boek behandelt ze de dynamiek van de plaatsonafhankelijke composite, een horoscoop samengesteld uit twee geboortehoroscopen. Hoe komt het dat je met zn tweeën anders reageert dan alleen? Welke reacties roep je op als tweetal? Wat vind je als tweetal op je pad? De derde, samengestelde horoscoop de composite geeft antwoorden daarop. Ze illustreert een en ander met boeiende voorbeelden. In het tweede deel geeft ze inzicht in driehoeksrelaties, waarbij de derde punt van de driehoek een geliefde kan zijn. Maar wat te denken van een partner die getrouwd is met het werk? Of van de geestelijke voor wie de kerk de rol van derde vervult, of de drugsverslaafde, voor wie drugs de derde factor is. Het kan ook een huisdier of een kind zijn. Al in onze jeugd kunnen we driehoekservaringen opdoen, die in het volwassen leven tot onbewust patroon worden. Op indringende wijze gaat ze in op gevallen van mensen die bij de werkgroep aanwezig zijn, en weet bij hen op fascinerende wijze de psychische dynamiek achter de astrologische factoren aan te geven. Door de behandeling van composites en driehoeksdynamieken tegelijk geeft Liz in één boek twee gebieden waarover nog vrijwel geen astrologische literatuur bestaat. Ze behandelt ze diepgaand en duidelijk. Een must voor iedere astroloog. Liz Greene, astrologe en Jungiaans analytica, behoeft geen introductie meer. Ze leidt in Londen het Centre for Psychological Astrology en heeft een therapeutische praktijk. Door haar talloze astrologieboeken, maar ook door haar lezingen, is ze een begrip in de astrologische wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Liz Greene
Uitgever
Symbolon
ISBN
9789074899093
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Hoe ingewikkeld relaties zijn weten we allemaal. Liz verstaat de kunst om haar inzichten op dat gebied helder en beeldend weer te geven. In dit boek behandelt ze de dynamiek van de plaatsonafhankelijke composite, een horoscoop samengesteld uit twee geboortehoroscopen. Hoe komt het dat je met zn tweeën anders reageert dan alleen? Welke reacties roep je op als tweetal? Wat vind je als tweetal op je pad? De derde, samengestelde horoscoop de composite geeft antwoorden daarop. Ze illustreert een en ander met boeiende voorbeelden.
In het tweede deel geeft ze inzicht in driehoeksrelaties, waarbij de derde punt van de driehoek een geliefde kan zijn. Maar wat te denken van een partner die getrouwd is met het werk? Of van de geestelijke voor wie de kerk de rol van derde vervult, of de drugsverslaafde, voor wie drugs de derde factor is. Het kan ook een huisdier of een kind zijn.
Al in onze jeugd kunnen we driehoekservaringen opdoen, die in het volwassen leven tot onbewust patroon worden. Op indringende wijze gaat ze in op gevallen van mensen die bij de werkgroep aanwezig zijn, en weet bij hen op fascinerende wijze de psychische dynamiek achter de astrologische factoren aan te geven. Door de behandeling van composites en driehoeksdynamieken tegelijk geeft Liz in één boek twee gebieden waarover nog vrijwel geen astrologische literatuur bestaat. Ze behandelt ze diepgaand en duidelijk.
Een must voor iedere astroloog.

Liz Greene, astrologe en Jungiaans analytica, behoeft geen introductie meer. Ze leidt in Londen het Centre for Psychological Astrology en heeft een therapeutische praktijk. Door haar talloze astrologieboeken, maar ook door haar lezingen, is ze een begrip in de astrologische wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Liz Greene
Uitgever
Symbolon
ISBN
9789074899093
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99