Quantum healing praktijkboek

alle oefeningen - alle toepassingen

Prijs € 22,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Frank Kinslow

Paperback | Maart 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 884 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Quantum Healing Praktijkboek is het derde boek van Frank Kinslow over de Quantum Entrainment® Methode. Het bevat een volledig overzicht van deze snelwerkende healing methode met alle basisoefeningen, aangevuld met talrijke nieuwe oefeningen en praktische tips voor toepassingen in het dagelijks leven. Quantum Entrainment is de techniek waarmee we in een staat van zuiver bewustzijn de zelfhelende krachten in onszelf en in anderen kunnen activeren. Het is een verbluffend eenvoudige op natuurwetten gebaseerde methode die iedereen kan leren en die onmiddellijk werkt. In talrijke voorbeelden uit de praktijk wordt duidelijk gemaakt hoe de methode op alle mogelijke gebieden toegepast kan worden, en hoe je Quantum Entrainment op een ongedwongen manier in je dagelijks leven kunt integreren. De informatie is overzichtelijk en thematisch gerangschikt en verdeeld in 3 delen: Deel 1: de basisprincipes van Quantum Entrainment en de basisoefeningen; Deel 2: het euforisch gevoel, zuiver bewustzijn en intentie; Deel 3: talrijke nieuwe toepassingen van Quantum Entrainment: bij lichamelijke of psychische klachten, bij relatieproblemen, bij financiële problemen, enz, enz. Alle oefeningen zijn duidelijk gemarkeerd, en aangevuld met vragen en antwoorden. De methode heeft al ontelbare malen zijn werkzaamheid bewezen, en begint in steeds meer landen over de hele wereld populair te worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Kinslow
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400971
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

Quantum Healing Praktijkboek is het derde boek van Frank Kinslow over de Quantum Entrainment® Methode. Het bevat een volledig overzicht van deze snelwerkende healing methode met alle basisoefeningen, aangevuld met talrijke nieuwe oefeningen en praktische tips voor toepassingen in het dagelijks leven.

Quantum Entrainment is de techniek waarmee we in een staat van zuiver bewustzijn de zelfhelende krachten in onszelf en in anderen kunnen activeren. Het is een verbluffend eenvoudige op natuurwetten gebaseerde methode die iedereen kan leren en die onmiddellijk werkt.

In talrijke voorbeelden uit de praktijk wordt duidelijk gemaakt hoe de methode op alle mogelijke gebieden toegepast kan worden, en hoe je Quantum Entrainment op een ongedwongen manier in je dagelijks leven kunt integreren.

De informatie is overzichtelijk en thematisch gerangschikt en verdeeld in 3 delen: Deel 1: de basisprincipes van Quantum Entrainment en de basisoefeningen; Deel 2: het euforisch gevoel, zuiver bewustzijn en intentie; Deel 3: talrijke nieuwe toepassingen van Quantum Entrainment: bij lichamelijke of psychische klachten, bij relatieproblemen, bij financiële problemen, enz, enz.

Alle oefeningen zijn duidelijk gemarkeerd, en aangevuld met vragen en antwoorden. De methode heeft al ontelbare malen zijn werkzaamheid bewezen, en begint in steeds meer landen over de hele wereld populair te worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Kinslow
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400971
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99