Numerologie en tarot in een handomdraai

Prijs € 19,90

Uitverkocht

N. Kriek

Paperback | Oktober 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Numerologie en tarot zijn heel goed samen te gebruiken. Er zijn weliswaar al veel boeken verschenen over numerologie en nog veel meer boeken over tarot, maar nu is er dit boek over numerologie en de tarot en hoe je hiermee in een handomdraai een zeer uitgebreide horoscoop kunt trekken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is eerst een (zeer) korte berekening uit te voeren en dan de bijbehorende omschrijving in dit boek op te zoeken. Voor degenen die al bekend zijn met tarot biedt dit boek ook uitkomst: alle betekenissen van de kaarten van de Grote Arcana worden op uitgebreide wijze uitgelegd. Wellicht kom je nog iets tegen wat je nog niet wist, maar wat je wel heel goed kunt gebruiken bij je tarot- of horoscoopduiding! Bereken in enkele seconden: jouw geboortegetalkaart (karmische levenslessen, tips en waarschuwingen) jouw jaarkaart (thema dat het komend jaar voor jou centraal staat) vier levensfasekaarten (wat je in de vier fasen van uw leven kunt leren) naamgetalkaart (je karaktereigenschappen) wensgetalkaart (wat je werkelijk belangrijk vindt) zielsgetalkaart (wat je verborgen houdt voor de buitenwereld, te ontwikkelen innerlijk gebied) persoonlijkheidsgetalkaart (hoe de buitenwereld jou ziet) relatiegetalkaart (kenmerken van je relatie) en nog veel meer! Numerologie en tarot in een handomdraai biedt een snelle en doeltreffende methode om 'in een handomdraai' een uitgebreide duiding en een diepgaand inzicht te krijgen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
N. Kriek
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787356
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255

Beschrijving

Numerologie en tarot zijn heel goed samen te gebruiken. Er zijn weliswaar al veel boeken verschenen over numerologie en nog veel meer boeken over tarot, maar nu is er dit boek over numerologie en de tarot en hoe je hiermee in een handomdraai een zeer uitgebreide horoscoop kunt trekken.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is eerst een (zeer) korte berekening uit te voeren en dan de bijbehorende omschrijving in dit boek op te zoeken. Voor degenen die al bekend zijn met tarot biedt dit boek ook uitkomst: alle betekenissen van de kaarten van de Grote Arcana worden op uitgebreide wijze uitgelegd. Wellicht kom je nog iets tegen wat je nog niet wist, maar wat je wel heel goed kunt gebruiken bij je tarot- of horoscoopduiding!

Bereken in enkele seconden:

jouw geboortegetalkaart (karmische levenslessen, tips en waarschuwingen)
jouw jaarkaart (thema dat het komend jaar voor jou centraal staat)
vier levensfasekaarten (wat je in de vier fasen van uw leven kunt leren)
naamgetalkaart (je karaktereigenschappen)
wensgetalkaart (wat je werkelijk belangrijk vindt)
zielsgetalkaart (wat je verborgen houdt voor de buitenwereld, te ontwikkelen innerlijk gebied)
persoonlijkheidsgetalkaart (hoe de buitenwereld jou ziet)
relatiegetalkaart (kenmerken van je relatie)
en nog veel meer!
Numerologie en tarot in een handomdraai biedt een snelle en doeltreffende methode om 'in een handomdraai' een uitgebreide duiding en een diepgaand inzicht te krijgen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
N. Kriek
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063787356
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
255

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99