Maansknopen, zwarte lichten en familiepatronen

over het licht dat indaalt, weergegeven door de spirituele dimensie van de horoscoop

Prijs € 19,95

Uitverkocht

C. Kerklaan

Paperback | September 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over het licht dat indaalt, weergegeven door de spirituele dimensie van de horoscoop. Dit nieuwe boek van Carla Kerklaan behandelt de spirituele dimensie van de horoscoop. Het geeft de weg aan die wordt gegaan door een ieder die als een vrij en heel mens in het leven wenst te staan. Het boek biedt een uitbreiding van en is een vervolg op Spirituele astrologie - de zwarte lichten waarin de Zwarte Zon en de Zwarte Maan worden beschreven en uitgewerkt. Centraal staan de Maansknopen en de gecombineerde werking van de Maansknopenas, de as van de Draak en het Beest, de Zwarte Lichten, de Maanfasen, het Gelukspunt en de mysterieplaneten. Er wordt beschreven hoe wij hier op aarde incarneren om ons licht in de wereld te brengen. Hoe wij hiertoe een instrument, een persoonlijkheid bouwen, gedurende ons leven versmelten met deze persoonlijkheid en het contact met onze essentie naar de achtergrond verschuiven. Op een gegeven moment kan het leven ons openbreken, waar-door we vanuit onze essentie aanwezig kunnen zijn. Carla Kerklaan is werkzaam als astrologe en loopbaanbegeleidster bij Kernwerk. Ongeveer zesentwintig jaar geleden kwam ze in contact met de astrologie. Aanvankelijk was het de psychologische astrologie die haar belangstelling had, tot ze geboeid raakte door de spirituele astrologie, met name door de leer en de werking van de spirituele punten zoals die door George Bode in ons land is gebracht en door de esoterische astrologie van Alice Bailey. Heel bepalend voor haar kijk op spiritualiteit is Hans Korteweg geweest, die haar leerde de wijsheid uit de oude religieuze en esoterische bronnen-boeken te vertalen naar de praktijk van het dagelijks leven. Naast astrologie heeft zij zich verdiept in de symboliek van de tarot en van dromen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Kerklaan
Uitgever
Hajefa, Uitgeverij
ISBN
9789062710218
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Beschrijving

Over het licht dat indaalt, weergegeven door de spirituele dimensie van de horoscoop. Dit nieuwe boek van Carla Kerklaan behandelt de spirituele dimensie van de horoscoop. Het geeft de weg aan die wordt gegaan door een ieder die als een vrij en heel mens in het leven wenst te staan. Het boek biedt een uitbreiding van en is een vervolg op Spirituele astrologie - de zwarte lichten waarin de Zwarte Zon en de Zwarte Maan worden beschreven en uitgewerkt. Centraal staan de Maansknopen en de gecombineerde werking van de Maansknopenas, de as van de Draak en het Beest, de Zwarte Lichten, de Maanfasen, het Gelukspunt en de mysterieplaneten. Er wordt beschreven hoe wij hier op aarde incarneren om ons licht in de wereld te brengen. Hoe wij hiertoe een instrument, een persoonlijkheid bouwen, gedurende ons leven versmelten met deze persoonlijkheid en het contact met onze essentie naar de achtergrond verschuiven. Op een gegeven moment kan het leven ons openbreken, waar-door we vanuit onze essentie aanwezig kunnen zijn.
Carla Kerklaan is werkzaam als astrologe en loopbaanbegeleidster bij Kernwerk. Ongeveer zesentwintig jaar geleden kwam ze in contact met de astrologie. Aanvankelijk was het de psychologische astrologie die haar belangstelling had, tot ze geboeid raakte door de spirituele astrologie, met name door de leer en de werking van de spirituele punten zoals die door George Bode in ons land is gebracht en door de esoterische astrologie van Alice Bailey. Heel bepalend voor haar kijk op spiritualiteit is Hans Korteweg geweest, die haar leerde de wijsheid uit de oude religieuze en esoterische bronnen-boeken te vertalen naar de praktijk van het dagelijks leven. Naast astrologie heeft zij zich verdiept in de symboliek van de tarot en van dromen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Kerklaan
Uitgever
Hajefa, Uitgeverij
ISBN
9789062710218
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99