Het levenskunstspel

Prijs € 19,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

A. Floris

Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Levenskunstspel bestaat uit 52 kaarten. De afbeeldingen, Anky Floris noemt ze Beeldhaiku, zijn intuïtieve tekeningen uit één lijn, die door hun eenvoud een grote zeggingskracht hebben. Op elke kaart staan drie versterkende vragen, die gericht zijn op je mogelijkheden. De vragen helpen om je aandacht te richten, te onderzoeken en ervaren hoe je denkt, wat je voelt en wat je vervolgens doet. De Levenskunstkaarten houden je een spiegel voor, waardoor je meer zicht krijgt op jezelf en op elkaar. Zo word je als vanzelf vaardiger in de kunst van het leven. Het Levenskunstspel kun je in je eentje spelen, samen met je partner, met vrienden of met anderen. Zowel privé als in een professionele omgeving. Bijvoorbeeld om je relatie te verdiepen, bij coaching of hulpverlening, om het ijs te breken in een nieuwe groep, in teambesprekingen, vergaderingen, in klassikaal verband, etc. Kortom, in elke situatie waarin het van belang is om naar jezelf én naar anderen te luisteren. Het Levenskunstspel vergroot de verbondenheid én het respect voor ieders eigenheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Floris
Uitgever
A3 boeken
ISBN
9789077408513
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
52

Beschrijving

Het Levenskunstspel bestaat uit 52 kaarten. De afbeeldingen, Anky Floris noemt ze Beeldhaiku, zijn intuïtieve tekeningen uit één lijn, die door hun eenvoud een grote zeggingskracht hebben. Op elke kaart staan drie versterkende vragen, die gericht zijn op je mogelijkheden. De vragen helpen om je aandacht te richten, te onderzoeken en ervaren hoe je denkt, wat je voelt en wat je vervolgens doet. De Levenskunstkaarten houden je een spiegel voor, waardoor je meer zicht krijgt op jezelf en op elkaar. Zo word je als vanzelf vaardiger in de kunst van het leven.

Het Levenskunstspel kun je in je eentje spelen, samen met je partner, met vrienden of met anderen. Zowel privé als in een professionele omgeving. Bijvoorbeeld om je relatie te verdiepen, bij coaching of hulpverlening, om het ijs te breken in een nieuwe groep, in teambesprekingen, vergaderingen, in klassikaal verband, etc. Kortom, in elke situatie waarin het van belang is om naar jezelf én naar anderen te luisteren. Het Levenskunstspel vergroot de verbondenheid én het respect voor ieders eigenheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Floris
Uitgever
A3 boeken
ISBN
9789077408513
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
52

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99