Enneagram inzichtkaarten

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Willem Jan van de Wetering

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Enneagram Inzichtkaarten zijn gebaseerd op het Enneagram, een oud psychologisch model dat inzicht geeft in de onbewuste drijfveren van gedrag en ons bewust maakt van de aansturingen van gedrag en van processen. De 28 kaarten kunnen je een schat aan informatie en inzichten geven, zelfs als je verder helemaal niets van het Enneagram weet. Dat wat je moet weten om met deze kaarten te kunnen werken, wordt je verteld door de kaarten zelf en door de uitleg die je aantreft in het boek dat deel uitmaakt van deze set. Met de Enneagram Inzichtkaarten kun je verschillende leggingen doen, die allemaal in het boek worden beschreven en die allemaal als doel hebben: het verkrijgen van inzichten. Dit kunnen inzichten zijn in je gedrag, inzichten ten aanzien van je ‘zijn’, inzichten in een uitdaging of kwestie waarmee je je geconfronteerd ziet, inzichten in relatie tot het proces waarin je zit, et cetera. De kaarten kunnen je verder helpen op jouw pad naar zelfrealisatie. Ze kunnen je helpen je potentieel steeds vollediger te benutten, doordat de inzichten die ze je aanreiken jou kunnen aanzetten tot nieuwe acties, nieuwe gedragingen en nieuwe manieren van ‘zijn’. Stel je open voor de inzichten die tot je willen komen en doe er je voordeel mee!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992706
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

De Enneagram Inzichtkaarten zijn gebaseerd op het Enneagram, een oud psychologisch model dat inzicht geeft in de onbewuste drijfveren van gedrag en ons bewust maakt van de aansturingen van gedrag en van processen. De 28 kaarten kunnen je een schat aan informatie en inzichten geven, zelfs als je verder helemaal niets van het Enneagram weet. Dat wat je moet weten om met deze kaarten te kunnen werken, wordt je verteld door de kaarten zelf en door de uitleg die je aantreft in het boek dat deel uitmaakt van deze set.

Met de Enneagram Inzichtkaarten kun je verschillende leggingen doen, die allemaal in het boek worden beschreven en die allemaal als doel hebben: het verkrijgen van inzichten. Dit kunnen inzichten zijn in je gedrag, inzichten ten aanzien van je ‘zijn’, inzichten in een uitdaging of kwestie waarmee je je geconfronteerd ziet, inzichten in relatie tot het proces waarin je zit, et cetera. De kaarten kunnen je verder helpen op jouw pad naar zelfrealisatie. Ze kunnen je helpen je potentieel steeds vollediger te benutten, doordat de inzichten die ze je aanreiken jou kunnen aanzetten tot nieuwe acties, nieuwe gedragingen en nieuwe manieren van ‘zijn’.

Stel je open voor de inzichten die tot je willen komen en doe er je voordeel mee!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992706
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99