De financiële crisis

achtergronden en vooruitzichten; een astrologische analyse voor iedereen

Prijs € 23,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Karen M. Hamaker-Zondag

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Astrologen waarschuwden al jaren vóór het uitbreken van de financiële crisis dat we met ernstige problemen rekening moesten houden, en ze waarschuwen nog steeds! Ze baseren hun waarschuwingen en komende tendensen op een aantal belangrijke astrologische gegevens: de cycli van de langzame planeten die tijdbeelden kleuren in het groot, tot aan specifieke horoscopen van munteenheden, verdragen, instellingen, landen en de EU in het klein, en op basis van andere tijdmomenten die voor de wereld van geld en economie van belang zijn. Dit boek geeft belangrijke inzicht in deze tendensen en cycli, en vooral ook in de tendensen die nog gaan komen. Het behandelt de ontwikkelingen in horoscopen als die van de FED, de dollar, de euro, de EU, toetredingshoroscopen tot de EU, en nog veel meer, naast de analyse van grotere cycli zoals de actuele herhaling aan de hemel van het beurscrisis-patroon dat ook de jaren na de crash van 1873 en 1929 begeleidde. De analyses zijn gebaseerd op de astrologie, maar zo helder en duidelijk uitgelegd dat het voor iedereen uitstekend te volgen is. Belangrijke inzichten in en tendensen voor de komende jaren! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karen M. Hamaker-Zondag
Uitgever
Symbolon, Uitgeverij
ISBN
9789076277721
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Astrologen waarschuwden al jaren vóór het uitbreken van de financiële crisis dat we met ernstige problemen rekening moesten houden, en ze waarschuwen nog steeds! Ze baseren hun waarschuwingen en komende tendensen op een aantal belangrijke astrologische gegevens: de cycli van de langzame planeten die tijdbeelden kleuren in het groot, tot aan specifieke horoscopen van munteenheden, verdragen, instellingen, landen en de EU in het klein, en op basis van andere tijdmomenten die voor de wereld van geld en economie van belang zijn.

Dit boek geeft belangrijke inzicht in deze tendensen en cycli, en vooral ook in de tendensen die nog gaan komen. Het behandelt de ontwikkelingen in horoscopen als die van de FED, de dollar, de euro, de EU, toetredingshoroscopen tot de EU, en nog veel meer, naast de analyse van grotere cycli zoals de actuele herhaling aan de hemel van het beurscrisis-patroon dat ook de jaren na de crash van 1873 en 1929 begeleidde.

De analyses zijn gebaseerd op de astrologie, maar zo helder en duidelijk uitgelegd
dat het voor iedereen uitstekend te volgen is.
Belangrijke inzichten in en tendensen voor de komende jaren! 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karen M. Hamaker-Zondag
Uitgever
Symbolon, Uitgeverij
ISBN
9789076277721
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99