Benjamins boom (e-Book)

spirituele roman

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Patty Harpenau

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Benjamins Boom is een legende over het leven, de aarde, de hemel en de adem daartussenin. Een ongewone levensgeschiedenis, een wonderlijke vertelling over een hemelwandelaar, geschreven door de moeder van Benjamin. Haar woorden zijn gevuld met een bijzondere kracht die je kunt voelen terwijl je leest.Haar boodschap is: Leer het leven te leven als je durft ja, écht durft ontdek de bron van Al en Overvloed en laat je inspireren om het beste en het mooiste van jezelf te zien. Maar pas op voordat je het weet tilt het verhaal je op en neemt het je mee op een reis: op een tocht langs de oudste wortels van het leven, naar het eeuwenoude engelenpad met de deur naar de hemel waar een nieuwe weg op je wacht die je terugleidt naar de aarde.Als je deze reis durft te maken, bereid je dan voor om de wijste der wijzen te ontmoeten, de oudste der oudsten, die je het testament van Adam onthult en durf de lessen te begrijpen van de oudste boom van de wereld, de boom van Eden. Dat is het verhaal van Benjamins Boom. Een verhaal dat je leven voor eens en voor altijd zal veranderen.Patty Harpenau is levenscoach en geeft cursussen en workshops over de codes van het leven. Ze schreef onder andere de bestseller Het geheim van The Secret, het werkboek dat de kennis over de Wet van Aantrekkingskracht toegankelijk maakte voor het dagelijks leven. Haar laatste boek, The Life Codes, is in vele talen vertaald en wereldwijd uitgebracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patty Harpenau
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960766
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2010
Bestandsgrootte
238915 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Benjamins Boom is een legende over het leven, de aarde, de hemel en de adem daartussenin. Een ongewone levensgeschiedenis, een wonderlijke vertelling over een hemelwandelaar, geschreven door de moeder van Benjamin. Haar woorden zijn gevuld met een bijzondere kracht die je kunt voelen terwijl je leest.
Haar boodschap is: Leer het leven te leven als je durft ja, écht durft ontdek de bron van Al en Overvloed en laat je inspireren om het beste en het mooiste van jezelf te zien. Maar pas op voordat je het weet tilt het verhaal je op en neemt het je mee op een reis: op een tocht langs de oudste wortels van het leven, naar het eeuwenoude engelenpad met de deur naar de hemel waar een nieuwe weg op je wacht die je terugleidt naar de aarde.

Als je deze reis durft te maken, bereid je dan voor om de wijste der wijzen te ontmoeten, de oudste der oudsten, die je het testament van Adam onthult en durf de lessen te begrijpen van de oudste boom van de wereld, de boom van Eden. Dat is het verhaal van Benjamins Boom. Een verhaal dat je leven voor eens en voor altijd zal veranderen.

Patty Harpenau is levenscoach en geeft cursussen en workshops over de codes van het leven. Ze schreef onder andere de bestseller Het geheim van The Secret, het werkboek dat de kennis over de Wet van Aantrekkingskracht toegankelijk maakte voor het dagelijks leven. Haar laatste boek, The Life Codes, is in vele talen vertaald en wereldwijd uitgebracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patty Harpenau
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960766
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2010
Bestandsgrootte
238915 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99