Ayurveda

de leer der zelfgenezing diagnose, behandeling en verbetering van onze lichamelijke conditie voor een vitaler en langer leven

Prijs € 19,90

Uitverkocht

Vasant Lad

Paperback | Maart 1992 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Dr. Vasant Lad Ayurveda - De Leer der Zelfgenezing Diagnose, behandeling en verbetering van onze lichamelijke conditie voor een vitaler en langer leven   Ayurveda, waarschijnlijk de oudste medische wetenschap ter wereld, stamt uit India en is oorspronkelijk opgetekend in het Sanskriet. Dr. Lads boek maakt deze wetenschap voor de westerling toegankelijk door de indiase medische concepten en terminologie duidelijk uit te leggen. Naast de herkomst van Ayurveda behandelt het boek de grondbeginselen van zelfgenezing, diagnostiek en bestrijding van lichamelijke klachten, waarbij de ademhaling, beweging en voedingsvoorschriften centraal staan. Dr. Lad is erin geslaagd zijn uitgebreide kennis over dit onderwerp helder en begrijpelijk over te brengen o.a. met behulp van tabellen, diagrammen, illustraties en vele oefeningen. Voor allen die zelf iets aan hun lichamelijke ongemakken willen doen, bevat dit boek een schat aan aanwijzingen welke niet alleen leerzaam, maar vooral direct praktisch bruikbaar zijn. Geschikt voor zowel leken als voor hen die in de (para-) medische sector werkzaam zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vasant Lad
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782351
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1992
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dr. Vasant Lad
Ayurveda - De Leer der Zelfgenezing
Diagnose, behandeling en verbetering van onze lichamelijke conditie voor een vitaler en langer leven
 
Ayurveda, waarschijnlijk de oudste medische wetenschap ter wereld, stamt uit India en is oorspronkelijk opgetekend in het Sanskriet. Dr. Lads boek maakt deze wetenschap voor de westerling toegankelijk door de indiase medische concepten en terminologie duidelijk uit te leggen.

Naast de herkomst van Ayurveda behandelt het boek de grondbeginselen van zelfgenezing, diagnostiek en bestrijding van lichamelijke klachten, waarbij de ademhaling, beweging en voedingsvoorschriften centraal staan. Dr. Lad is erin geslaagd zijn uitgebreide kennis over dit onderwerp helder en begrijpelijk over te brengen o.a. met behulp van tabellen, diagrammen, illustraties en vele oefeningen.

Voor allen die zelf iets aan hun lichamelijke ongemakken willen doen, bevat dit boek een schat aan aanwijzingen welke niet alleen leerzaam, maar vooral direct praktisch bruikbaar zijn.
Geschikt voor zowel leken als voor hen die in de (para-) medische sector werkzaam zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vasant Lad
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782351
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1992
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99