Spelen met werkvormen in de onderbouw

Prijs € 29,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Linda Willemsen

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het onderwijs ben je als leerkracht altijd op zoek naar ideeën om de lessen op een leuke manier uit te voeren. Dit boek bevat 50 lesideeën, om op een speelse manier kennis en vaardigheden in de onderbouw aan te bieden. Door deze ideeën in je les toe te passen vergroot je de motivatie van de leerlingen en hierdoor ook het leerrendement. Het boek begint met algemene informatie over het leren. Hierbij komen vragen aan bod als: 'Hoe leren kinderen?' 'Wat is het nut van feedback?' en 'Wat voor invloed hebben emoties op het leren?'.Daarna worden 50 uitdagende lesideeën uitgebreid beschreven, die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je kunt ze gebruiken tijdens je instructie, maar ook om de interactie of samenwerking tussen leerlingen en leerkracht te vergroten.Vijftig lesideeën in de onderbouw' is geschreven voor de leerkracht, die van elke les een feestje wil maken. Dit inspirerend boek bevat een schat aan voorbeeldlessen waarmee je kennis op een leuke en effectieve manier kan overdragen. Leren is nog nooit zo leuk geweest! Linda Willemsen (1989) werkt als leerkracht in het basisonderwijs. Haar doel is om kinderen te enthousiasmeren voor de lesstof, zodat ze de kennis snel eigen maken. Al vanaf de pabo is ze bezig met het ontwerpen van creatieve lessen en werkvormen. Veel van haar ideeën zijn terug te vinden op de website www.klasvanjuflinda.nl.Hier vind je ook gratis materiaal bij het boek, zoals leskaartjes.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda Willemsen
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023250784
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

In het onderwijs ben je als leerkracht altijd op zoek naar ideeën om de lessen op een leuke manier uit te voeren. Dit boek bevat 50 lesideeën, om op een speelse manier kennis en vaardigheden in de onderbouw aan te bieden. Door deze ideeën in je les toe te passen vergroot je de motivatie van de leerlingen en hierdoor ook het leerrendement.

Het boek begint met algemene informatie over het leren. Hierbij komen vragen aan bod als: 'Hoe leren kinderen?' 'Wat is het nut van feedback?' en 'Wat voor invloed hebben emoties op het leren?'.

Daarna worden 50 uitdagende lesideeën uitgebreid beschreven, die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je kunt ze gebruiken tijdens je instructie, maar ook om de interactie of samenwerking tussen leerlingen en leerkracht te vergroten.
Vijftig lesideeën in de onderbouw' is geschreven voor de leerkracht, die van elke les een feestje wil maken. Dit inspirerend boek bevat een schat aan voorbeeldlessen waarmee je kennis op een leuke en effectieve manier kan overdragen. Leren is nog nooit zo leuk geweest!
Linda Willemsen (1989) werkt als leerkracht in het basisonderwijs. Haar doel is om kinderen te enthousiasmeren voor de lesstof, zodat ze de kennis snel eigen maken. Al vanaf de pabo is ze bezig met het ontwerpen van creatieve lessen en werkvormen. Veel van haar ideeën zijn terug te vinden op de website www.klasvanjuflinda.nl.
Hier vind je ook gratis materiaal bij het boek, zoals leskaartjes.



Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda Willemsen
Uitgever
Gorcum b.v., Koninklijke Van
ISBN
9789023250784
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99