SpeelseKunst creativiteitskaarten

Prijs € 25,50

Niet beschikbaar

Ina Wuite

Mei 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ben je op zoek naar inspiratie? SpeelseKunst creativiteitskaarten zijn kaarten met creatieve opdrachten die je op ideeën brengen en de creativiteit uit jou halen!De opdrachten zijn inspirerend en stimuleren om te spelen, te ontdekken en te experimenteren op verschillende manieren. De kaarten spreken het kind in je aan. "Ik ben mijn hele leven bezig geweest om te leren schilderen als een kind" ~Pablo Picasso~Wat zijn SpeelseKunst creativiteitskaarten?SpeelseKunst creativiteitskaarten zijn 52 kaarten met creatieve opdrachten voor schilderen, tekenen, collages maken, druktechnieken en gemengde technieken (mixed media). De opdrachten zijn eenvoudig van opzet en toepasbaar op ieder niveau.Voor wie zijn SpeelseKunst creativiteitskaarten geschikt?De kaarten zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar inspirerende opdrachten die de creativiteit stimuleren. De kaarten kunnen een goede hulp zijn het ontdekken en ontwikkelen van een eigen stijl. De SpeelseKunst creativiteitskaarten zijn ook geschikt voor kinderen onder toezicht van een volwassene. Waar nodig kunnen de opdrachten worden aangepast aan de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind. Hoe gebruik ik SpeelseKunst creativiteitskaarten?Je kunt de kaarten op verschillende manieren gebruiken:- Schud de kaarten en trek blind een kaart.- Leg de kaarten met de afbeeldingen naar boven en kies er één uit die je aanspreekt.- Trek blind twee kaarten en en combineer de opdrachten.- Kies twee kaarten met de afbeeldingen naar boven en combineer de opdrachten.10 voordelen op een rijtje:1. De kaarten stimuleren je creativiteit2. Je hebt altijd inspiratie binnen handbereik 3. De opdrachten zijn uniek en origineel 4. Er zijn 1225 opdrachten mogelijk door twee kaarten te combineren5. De afbeeldingen prikkelen je creativiteit6. De kaarten zijn een goede hulp bij het ontwikkelen van een eigen stijl7. De opdrachten stimuleren je om te spelen, te ontdekken en te experimenteren 8. Verschillende materialen en technieken komen aan bod9. De opdrachten zijn eenvoudig en gemakkelijk toe te passen10. Je leert dat creatief bezig zijn op een speelse manier zorgt voor meer plezier en tevredenheid

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ina Wuite
Uitgever
De Droomvallei
ISBN
9789082035407
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ben je op zoek naar inspiratie? SpeelseKunst creativiteitskaarten zijn kaarten met creatieve opdrachten die je op ideeën brengen en de creativiteit uit jou halen!
De opdrachten zijn inspirerend en stimuleren om te spelen, te ontdekken en te experimenteren op verschillende manieren. De kaarten spreken het kind in je aan.
"Ik ben mijn hele leven bezig geweest om te leren schilderen als een kind" ~Pablo Picasso~
Wat zijn SpeelseKunst creativiteitskaarten?
SpeelseKunst creativiteitskaarten zijn 52 kaarten met creatieve opdrachten voor schilderen, tekenen, collages maken, druktechnieken en gemengde technieken (mixed media). De opdrachten zijn eenvoudig van opzet en toepasbaar op ieder niveau.
Voor wie zijn SpeelseKunst creativiteitskaarten geschikt?
De kaarten zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar inspirerende opdrachten die de creativiteit stimuleren. De kaarten kunnen een goede hulp zijn het ontdekken en ontwikkelen van een eigen stijl. De SpeelseKunst creativiteitskaarten zijn ook geschikt voor kinderen onder toezicht van een volwassene. Waar nodig kunnen de opdrachten worden aangepast aan de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind.
Hoe gebruik ik SpeelseKunst creativiteitskaarten?
Je kunt de kaarten op verschillende manieren gebruiken:
- Schud de kaarten en trek blind een kaart.
- Leg de kaarten met de afbeeldingen naar boven en kies er één uit die je aanspreekt.
- Trek blind twee kaarten en en combineer de opdrachten.
- Kies twee kaarten met de afbeeldingen naar boven en combineer de opdrachten.

10 voordelen op een rijtje:
1. De kaarten stimuleren je creativiteit
2. Je hebt altijd inspiratie binnen handbereik
3. De opdrachten zijn uniek en origineel
4. Er zijn 1225 opdrachten mogelijk door twee kaarten te combineren
5. De afbeeldingen prikkelen je creativiteit
6. De kaarten zijn een goede hulp bij het ontwikkelen van een eigen stijl
7. De opdrachten stimuleren je om te spelen, te ontdekken en te experimenteren
8. Verschillende materialen en technieken komen aan bod
9. De opdrachten zijn eenvoudig en gemakkelijk toe te passen
10. Je leert dat creatief bezig zijn op een speelse manier zorgt voor meer plezier en tevredenheid

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ina Wuite
Uitgever
De Droomvallei
ISBN
9789082035407
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99