Spanning rond de boardroom

reputatielessen voor directeuren en commissarissen

Prijs € 23,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Frank Peters, Eric Heres

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bestuurders en toezichthouders van organisaties worden steeds kritischer door hun omgeving gevolgd. Klanten, politici, media en maatschappij verwachten, eisen en halen informatie over zaken die zij belangrijk vinden. Loze beloftes straffen ze genadeloos af en bij falen eisen ze 'de kop' van de topman/topvrouw van de organisatie. Reputatie komt te voet en gaat per twitter! En daarom staat in onze twitter-democratie reputatie boven aan de agenda in boardrooms.Maar als organisaties het goed doen zijn er juist volop kansen om het verschil te maken ten opzichte van de concurrentie. In dit boek vertellen boegbeelden uit bedrijfsleven, gezondheidszorg, onderwijs & wetenschap en cultuur & media geven in persoonlijke gesprekken hoe zij belangrijke issues hebben aangepakt. En delen hun persoonlijke best practices en lessons learned. Lessen die worden aangevuld met praktische, overzichtelijke, op de laatste wetenschappelijke inzichten gebaseerde do's and don'ts van reputatie-experts Eric Heres en Frank Peters. Over de auteurs:Frank Peters is eigenaar van Virtus Communications, een adviesbureau voor het bouwen en beschermen van reputaties van organisaties, bedrijven en personen. Hij heeft bijna dertig jaar ervaring in reputatie-management en crisiscommunicatie. Frank is auteur van de boeken 'Reputatie onder Druk' over crisiscommunicatie en het recent verschenen 'What are they saying about you? 50 lessen voor het managen van jouw eigen reputatie'.Eric Heres is partner en mede-eigenaar van Virtus Communications, een adviesbureau op het gebied van crisiscommunicatie en reputatiemanagement. Eric kan, net als Frank, putten uit ruim 25 jaar ervaring met advisering op het gebied van het bouwen en beschermen van reputaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Peters, Eric Heres
Uitgever
Futuro Uitgevers
ISBN
9789492221353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Bestuurders en toezichthouders van organisaties worden steeds kritischer door hun omgeving gevolgd. Klanten, politici, media en maatschappij verwachten, eisen en halen informatie over zaken die zij belangrijk vinden. Loze beloftes straffen ze genadeloos af en bij falen eisen ze 'de kop' van de topman/topvrouw van de organisatie. Reputatie komt te voet en gaat per twitter! En daarom staat in onze twitter-democratie reputatie boven aan de agenda in boardrooms.

Maar als organisaties het goed doen zijn er juist volop kansen om het verschil te maken ten opzichte van de concurrentie. In dit boek vertellen boegbeelden uit bedrijfsleven, gezondheidszorg, onderwijs & wetenschap en cultuur & media geven in persoonlijke gesprekken hoe zij belangrijke issues hebben aangepakt. En delen hun persoonlijke best practices en lessons learned. Lessen die worden aangevuld met praktische, overzichtelijke, op de laatste wetenschappelijke inzichten gebaseerde do's and don'ts van reputatie-experts Eric Heres en Frank Peters.

Over de auteurs:
Frank Peters is eigenaar van Virtus Communications, een adviesbureau voor het bouwen en beschermen van reputaties van organisaties, bedrijven en personen. Hij heeft bijna dertig jaar ervaring in reputatie-management en crisiscommunicatie. Frank is auteur van de boeken 'Reputatie onder Druk' over crisiscommunicatie en het recent verschenen 'What are they saying about you? 50 lessen voor het managen van jouw eigen reputatie'.
Eric Heres is partner en mede-eigenaar van Virtus Communications, een adviesbureau op het gebied van crisiscommunicatie en reputatiemanagement. Eric kan, net als Frank, putten uit ruim 25 jaar ervaring met advisering op het gebied van het bouwen en beschermen van reputaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Peters, Eric Heres
Uitgever
Futuro Uitgevers
ISBN
9789492221353
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99