Spanje

Prijs € 25,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Februari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Wereldwijd nemen experts van National Geographic een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van een land. Dankzij National Geographic Reisgidsen kan hun ervaring de jouwe worden. De reis indelen, korte kennismaking met Spanje, zodat je je reis op je eigen wensen en interessegebieden kunt afstemmen. Ervaar unieke belevenissen, zoals flamencodansen in Sevilla, een wandeltocht door Europa's grootste woestijn en een Baskische kookworkshop. Insider tips van de schrijvers en fotografen van National Geographic, maar ook van plaatselijke deskundigen, over hun favoriete plekjes, praktische zaken en veel meer. Wandelingen en autotochten, voorzien van duidelijke kaartjes, waaronder La Rambla in Barcelona, de kleurrijke wijk Albaicín in Granada, de achterafstraten van Toledo en een autotocht rond Cabo de Gata. Excursies buiten de gebaande paden, zoals de pueblos blancos, Galiciës noordwesten en de wijngaarden van de Sierra de Montsant. Niet missen bij elk hoofdstuk vind je verwijzingen naar nadere informatie over sterk aanbevolen bezienswaardigheden en activiteiten. Prachtige kleurenfoto's en handige kaarten maken het eenvoudig te kiezen, je reis uit te stippelen en overal het mooiste te zien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021553214
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Wereldwijd nemen experts van National Geographic een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van een land. Dankzij National Geographic Reisgidsen kan hun ervaring de jouwe worden.
De reis indelen, korte kennismaking met Spanje, zodat je je reis op je eigen wensen en interessegebieden kunt afstemmen.
Ervaar unieke belevenissen, zoals flamencodansen in Sevilla, een wandeltocht door Europa's grootste woestijn en een Baskische kookworkshop.
Insider tips van de schrijvers en fotografen van National Geographic, maar ook van plaatselijke deskundigen, over hun favoriete plekjes, praktische zaken en veel meer.
Wandelingen en autotochten, voorzien van duidelijke kaartjes, waaronder La Rambla in Barcelona, de kleurrijke wijk Albaicín in Granada, de achterafstraten van Toledo en een autotocht rond Cabo de Gata.
Excursies buiten de gebaande paden, zoals de pueblos blancos, Galiciës noordwesten en de wijngaarden van de Sierra de Montsant.
Niet missen bij elk hoofdstuk vind je verwijzingen naar nadere informatie over sterk aanbevolen bezienswaardigheden en activiteiten.
Prachtige kleurenfoto's en handige kaarten maken het eenvoudig te kiezen, je reis uit te stippelen en overal het mooiste te zien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021553214
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99