SoulCollage

werken met je eigen zielenkaarten

Prijs € 27,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Seena B. Frost

Paperback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SoulCollage® geeft je direct toegang tot je eigen bron van wijsheid. Op een creatieve en verrassende manier krijg je zicht op de verschillende aspecten in jezelf, de thema's die er spelen en het pad dat je loopt. SoulCollage ondersteunt je bij het nemen van beslissingen en het aanbrengen van veranderingen in je leven.Met jouw intuïtie en creativiteit, plaatjes, schaar, lijm en blanco kaarten creëer je jouw eigen verzameling. Elke kaart vertegenwoordigt een aspect van jouw ziel. Werken met je eigen zielenkaarten verdiept jouw begrip van wie je in essentie bent en van de relatie tussen jou en je familie, de gemeenschap en de wereld. In principe is het kaartspel nooit af, want jouw leven ontwikkelt zich immers ook voortdurend: je kunt kaarten toevoegen, weglaten of veranderen.SoulCollage ontstond eind jaren tachtig, toen in de psychotherapeutische praktijk van de Amerikaanse theologe en psychologe Seena B. Frost bleek hoe transformerend het maken en delen van zielenkaarten is. Inmiddels hebben wereldwijd ontelbaar veel mensen de positieve kracht van SoulCollage ervaren.Dit boek laat je zien hoe je- heel eenvoudig jouw eigen zielenkaarten kunt maken en raadplegen;- kunt werken met de taal van symbolen, dromen en archetypen;- jouw innerlijke wijsheid naar boven kunt laten komen om je diepste vragen te beantwoorden;- een gemeenschap kunt creëren en onderhouden met SoulCollage;- SoulCollage kunt gebruiken in allerlei groepen (werk en privé).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Seena B. Frost
Uitgever
A3 Boeken
ISBN
9789491557217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving


SoulCollage® geeft je direct toegang tot je eigen bron van wijsheid. Op een creatieve en verrassende manier krijg je zicht op de verschillende aspecten in jezelf, de thema's die er spelen en het pad dat je loopt. SoulCollage ondersteunt je bij het nemen van beslissingen en het aanbrengen van veranderingen in je leven.

Met jouw intuïtie en creativiteit, plaatjes, schaar, lijm en blanco kaarten creëer je jouw eigen verzameling. Elke kaart vertegenwoordigt een aspect van jouw ziel. Werken met je eigen zielenkaarten verdiept jouw begrip van wie je in essentie bent en van de relatie tussen jou en je familie, de gemeenschap en de wereld. In principe is het kaartspel nooit af, want jouw leven ontwikkelt zich immers ook voortdurend: je kunt kaarten toevoegen, weglaten of veranderen.

SoulCollage ontstond eind jaren tachtig, toen in de psychotherapeutische praktijk van de Amerikaanse theologe en psychologe Seena B. Frost bleek hoe transformerend het maken en delen van zielenkaarten is. Inmiddels hebben wereldwijd ontelbaar veel mensen de positieve kracht van SoulCollage ervaren.

Dit boek laat je zien hoe je
- heel eenvoudig jouw eigen zielenkaarten kunt maken en raadplegen;
- kunt werken met de taal van symbolen, dromen en archetypen;
- jouw innerlijke wijsheid naar boven kunt laten komen om je diepste vragen te beantwoorden;
- een gemeenschap kunt creëren en onderhouden met SoulCollage;
- SoulCollage kunt gebruiken in allerlei groepen (werk en privé).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Seena B. Frost
Uitgever
A3 Boeken
ISBN
9789491557217
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99