Solo food

72 keer koken voor jezelf

Prijs € 22,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Janneke Vreugdenhil

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Janneke Vreugdenhil behoeft nauwelijks introductie: met haar veelgelezen NRC-rubriek en haar razend populaire kookboeken Comfort Food en I groente heeft ze de harten van vele lezers veroverd. We zijn bijzonder trots dat ze zich aan Podium heeft verbonden, en niet alleen als auteur, maar ook als curator van onze al ingezette fondslijn met intelligente en originele ‘upmarket’ kookboeken. Vreugdenhils prachtig vormgegeven nieuwe boek is daar een stralend voorbeeld van.Solo Food is het eerste kookboek dat koken voor jezelf tot een feest maakt. Veel mensen staan met liefde uren in de keuken voor hun gezin of vrienden, maar eten als ze alleen zijn een pizza voor de tv. Janneke Vreugdenhil laat zien dat lekker koken zonder publiek juist uiterst bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang de biefstuk gebakken moet worden en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus (bereidingstijd: 10 minuten) helemaal alleen opeten.Solo Food is een opgewekt en persoonlijk, inspirerend kookboek met zeventig recepten die je ernaar doen verlangen om alleen aan tafel te gaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janneke Vreugdenhil
Uitgever
Podium
ISBN
9789057598104
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Janneke Vreugdenhil behoeft nauwelijks introductie: met haar veelgelezen NRC-rubriek en haar razend populaire kookboeken Comfort Food en I groente heeft ze de harten van vele lezers veroverd. We zijn bijzonder trots dat ze zich aan Podium heeft verbonden, en niet alleen als auteur, maar ook als curator van onze al ingezette fondslijn met intelligente en originele ‘upmarket’ kookboeken. Vreugdenhils prachtig vormgegeven nieuwe boek is daar een stralend voorbeeld van.
Solo Food is het eerste kookboek dat koken voor jezelf tot een feest maakt. Veel mensen staan met liefde uren in de keuken voor hun gezin of vrienden, maar eten als ze alleen zijn een pizza voor de tv. Janneke Vreugdenhil laat zien dat lekker koken zonder publiek juist uiterst bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang de biefstuk gebakken moet worden en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus (bereidingstijd: 10 minuten) helemaal alleen opeten.
Solo Food is een opgewekt en persoonlijk, inspirerend kookboek met zeventig recepten die je ernaar doen verlangen om alleen aan tafel te gaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janneke Vreugdenhil
Uitgever
Podium
ISBN
9789057598104
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99