Sociale Vaardigheden

Prijs € 47,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marga Hop

Hardback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een afdeling Radiotherapie, Radiologie en/of Nucleaire geneeskunde wordt gewerkt met patiënten en samengewerkt met collega's en andere disciplines; er wordt vergaderd, overlegd, gepland, georganiseerd en veranderd. Kortom, communicatie, patiëntgericht handelen, samenwerken, begeleiden en andere sociale vaardigheden behoren tot de functie-eisen.Voor het vak Sociale vaardigheden bestaat nog geen specifieke vakliteratuur gericht op de radiodiagnostiek, radiotherapie en nucleaire geneeskunde, waarin de eindtermen en functie-eisen aan bod komen. Dit boek vult deze lacune.Sociale vaardigheden bestaat uit vier delen waarin achtereenvolgens het persoonlijk functioneren, samenwerken, effectiviteit en efficiëntie, en veranderingsprocessen uitvoerig aan bod komen. Het leerboek is verrijkt met uitgebreide casuïstiek en verhelderende opdrachten.Sociale vaardigheden maakt deel uit van de serie Leerboeken voor radiologisch laboranten. De uitgave van deze boeken is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Raad Beroepsopleiding Radiologisch Laboranten (BRL), de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Radiologisch Laboranten (VORL), de hbo-opleidingen Medische Beeldvorming en radiotherapeutische Technieken (MBRT), en Elsevier gezondheidszorg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marga Hop
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum (RB)
ISBN
9789035230811
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Op een afdeling Radiotherapie, Radiologie en/of Nucleaire geneeskunde wordt gewerkt met patiënten en samengewerkt met collega's en andere disciplines; er wordt vergaderd, overlegd, gepland, georganiseerd en veranderd. Kortom, communicatie, patiëntgericht handelen, samenwerken, begeleiden en andere sociale vaardigheden behoren tot de functie-eisen.

Voor het vak Sociale vaardigheden bestaat nog geen specifieke vakliteratuur gericht op de radiodiagnostiek, radiotherapie en nucleaire geneeskunde, waarin de eindtermen en functie-eisen aan bod komen. Dit boek vult deze lacune.

Sociale vaardigheden bestaat uit vier delen waarin achtereenvolgens het persoonlijk functioneren, samenwerken, effectiviteit en efficiëntie, en veranderingsprocessen uitvoerig aan bod komen. Het leerboek is verrijkt met uitgebreide casuïstiek en verhelderende opdrachten.

Sociale vaardigheden maakt deel uit van de serie Leerboeken voor radiologisch laboranten. De uitgave van deze boeken is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Raad Beroepsopleiding Radiologisch Laboranten (BRL), de Vereniging van Opleidingsinstituten voor Radiologisch Laboranten (VORL), de hbo-opleidingen Medische Beeldvorming en radiotherapeutische Technieken (MBRT), en Elsevier gezondheidszorg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marga Hop
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum (RB)
ISBN
9789035230811
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99