Snoezel Doezel Slaap Ceedee

Prijs € 12,95

Uitverkocht

December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wereldwijd worden versjes, speeldoosjes en slaapliedjes al eeuwen gebruikt als liefkozend slaapmiddel. Het uit de kinderopvang afkomstige 'snoezelen' blijkt een rustgevende werking te hebben. Hierbij speelt muziek altijd een belangrijke rol. De volgorde en selectie van muziekjes, versjes en liedjes op deze ceedee staat garant voor héél veel russsssssssst...De snoezel doezel slaap ceedee bestaat uit twee delen:1. Acht liedjes, elf versjes en tien muziekjes als één doorlopend geheel (46 minuten)2. De acht slaapliedjes nogmaals, maar nu achter elkaar (20 minuten)Natuurlijk droomt iedere ouder van kinderen die slapen als een roos. Dat het normaal is dat een baby 's nachts wakker wordt en dat het zo'n drie maanden duurt voordat er een dag- en nachtritme is ontwikkeld, wordt nogal eens vergeten. Ook moet men zich realiseren dat kinderen enorm veel impulsen opdoen, die tijdens het slapen op rustige wijze kunnen worden verwerkt. Daarom is het belangrijk dat er vóór het slapengaan een 'tempovertraging' plaatsvindt, waarbij de indrukken ontspannend zijn. De rustgevende geluiden van een speeldoosje, het voorlezen van een verhaaltje en/of het zingen van een slaapliedje zijn enkele mogelijkheden. De muziekjes, versjes en liedjes op deze ceedee zijn speciaal voor dit doel geselecteerd. De opname-wijze is 'slaapbevorderend'. Door deel 1 van de ceedee zachtjes aan te zetten zal de kleine via snoezelen en doezelen in slaap vallen. Deel 2 hoopt tevens te stimuleren om de liedjes zelf te leren en te gaan zingen. Er gaat immers niets boven de stem van de eigen ouders.Muziekjes1. Snoezeldroom4. Doornroosje6. De sterren verschijnen8. Stekelvarkentjes wiegelied12. Zachtjes... Sneeuwwitje slaapt14. Schommeldommel18. Twinkeling21. Onder hele hoge bomen25. Goedenacht27. Duizend sterrenVersjes3. Jonas in de Wallevis7. Naar bed, naar bed9. De vlinder11. Lief klein visje15. De arme kikker17. Roe roe kindje20. Als jij zo meteen...22. Hompeltje en Pompeltje24. Popje26. Schaapjes tellen28. BedtijdLiedjes2. Tikke takke tonen5. Nachtzoen10. Alle kleine kippetjes13. In de maneschijn16. Slaap kindje slaap19. Ik ga slapen, ik ben moe23. Suja suja29. Snoezel doezel slaapnummer 30 t/m 37: alle slaapliedjes achter elkaar!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8713991021627
Bindwijze
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen

Beschrijving

Wereldwijd worden versjes, speeldoosjes en slaapliedjes al eeuwen gebruikt als liefkozend slaapmiddel. Het uit de kinderopvang afkomstige 'snoezelen' blijkt een rustgevende werking te hebben. Hierbij speelt muziek altijd een belangrijke rol. De volgorde en selectie van muziekjes, versjes en liedjes op deze ceedee staat garant voor héél veel russsssssssst...

De snoezel doezel slaap ceedee bestaat uit twee delen:

1. Acht liedjes, elf versjes en tien muziekjes als één doorlopend geheel (46 minuten)
2. De acht slaapliedjes nogmaals, maar nu achter elkaar (20 minuten)

Natuurlijk droomt iedere ouder van kinderen die slapen als een roos. Dat het normaal is dat een baby 's nachts wakker wordt en dat het zo'n drie maanden duurt voordat er een dag- en nachtritme is ontwikkeld, wordt nogal eens vergeten. Ook moet men zich realiseren dat kinderen enorm veel impulsen opdoen, die tijdens het slapen op rustige wijze kunnen worden verwerkt. Daarom is het belangrijk dat er vóór het slapengaan een 'tempovertraging' plaatsvindt, waarbij de indrukken ontspannend zijn. De rustgevende geluiden van een speeldoosje, het voorlezen van een verhaaltje en/of het zingen van een slaapliedje zijn enkele mogelijkheden. De muziekjes, versjes en liedjes op deze ceedee zijn speciaal voor dit doel geselecteerd. De opname-wijze is 'slaapbevorderend'. Door deel 1 van de ceedee zachtjes aan te zetten zal de kleine via snoezelen en doezelen in slaap vallen. Deel 2 hoopt tevens te stimuleren om de liedjes zelf te leren en te gaan zingen. Er gaat immers niets boven de stem van de eigen ouders.

Muziekjes
1. Snoezeldroom
4. Doornroosje
6. De sterren verschijnen
8. Stekelvarkentjes wiegelied
12. Zachtjes... Sneeuwwitje slaapt
14. Schommeldommel
18. Twinkeling
21. Onder hele hoge bomen
25. Goedenacht
27. Duizend sterren

Versjes
3. Jonas in de Wallevis
7. Naar bed, naar bed
9. De vlinder
11. Lief klein visje
15. De arme kikker
17. Roe roe kindje
20. Als jij zo meteen...
22. Hompeltje en Pompeltje
24. Popje
26. Schaapjes tellen
28. Bedtijd

Liedjes
2. Tikke takke tonen
5. Nachtzoen
10. Alle kleine kippetjes
13. In de maneschijn
16. Slaap kindje slaap
19. Ik ga slapen, ik ben moe
23. Suja suja
29. Snoezel doezel slaap

nummer 30 t/m 37: alle slaapliedjes achter elkaar!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
8713991021627
Bindwijze
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Algemeen

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99