Smeulende waanzin

Prijs € 19,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Lizi Mulder

Paperback | Juni 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer de lokale kunstvereniging een event plant rond het overlijden van haar memeetje, een bekend kunstschilderes, keert Lore Bossuyt terug naar Sint-Idesbald. Met tegenzin; ze heeft immers slechte souvenirs aan de kustgemeente overgehouden. Met haar Duitse dog Bouca neemt ze haar intrek in een huurhuisje en maakt al snel kennis met buurvrouw Gitte en haar gezin. Onverwacht loopt ze er ook haar jeugdfascinatie Patrick Verbist tegen het lijf. Maar hij blijkt niet de enige verrassing te zijn. Nare herinneringen uit het verleden als elfjarige worden nare ervaringen in het heden. Wat is er vijftien jaar geleden nu echt gebeurd? En wat moet ze met haar ontluikende gevoelens voor Patrick? Lores aanwezigheid en graaftocht in het verleden voeden de plaatselijke roddelmolen en worden door iemand duidelijk niet gesmaakt. De tijd tikt weg. Voor Lore en voor de waarheid ...'Smeulende Waanzin', een meeslepende mix van romantiek en spanning."Met Zinsbedrog maakt Lizi Mulder een prachtig debuut."(NBD Biblion/de Bib.)"Als dit geen goed schrijversdebuut is,weet ik het ook niet meer!"(Boekenvlinder.be)"Lizi Mulder is een veelbelovende schrijfster meteen vlotte, eigen stijl die zich kan meten metveel bekendere auteurs." (Boekboetiek.be)"Uitstekend debuut" (Thrillerlovers.nl)Lizi Mulder (1967) debuteerde eind 2014 met 'Zinsbedrog'. Ze woont in Antwerpen, is werkzaam in Brussel en houdt van lezen, schrijven en reizen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lizi Mulder
Uitgever
aquaZZ
ISBN
9789491897702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329

Beschrijving

Wanneer de lokale kunstvereniging een event plant rond het overlijden van haar memeetje, een bekend kunstschilderes, keert Lore Bossuyt terug naar Sint-Idesbald. Met tegenzin; ze heeft immers slechte souvenirs aan de kustgemeente overgehouden. Met haar Duitse dog Bouca neemt ze haar intrek in een huurhuisje en maakt al snel kennis met buurvrouw Gitte en haar gezin. Onverwacht loopt ze er ook haar jeugdfascinatie Patrick Verbist tegen het lijf. 

Maar hij blijkt niet de enige verrassing te zijn. Nare herinneringen uit het verleden als elfjarige worden nare ervaringen in het heden. Wat is er vijftien jaar geleden nu echt gebeurd? En wat moet ze met haar ontluikende gevoelens voor Patrick? 

Lores aanwezigheid en graaftocht in het verleden voeden de plaatselijke roddelmolen en worden door iemand duidelijk niet gesmaakt. De tijd tikt weg. Voor Lore en voor de waarheid ...

'Smeulende Waanzin', een meeslepende mix van romantiek en spanning.


"Met Zinsbedrog maakt Lizi Mulder een prachtig debuut."
(NBD Biblion/de Bib.)

"Als dit geen goed schrijversdebuut is,
weet ik het ook niet meer!"
(Boekenvlinder.be)

"Lizi Mulder is een veelbelovende schrijfster met
een vlotte, eigen stijl die zich kan meten met
veel bekendere auteurs." (Boekboetiek.be)

"Uitstekend debuut" (Thrillerlovers.nl)

Lizi Mulder (1967) debuteerde eind 2014 met 'Zinsbedrog'. Ze woont in Antwerpen, is werkzaam in Brussel en houdt van lezen, schrijven en reizen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lizi Mulder
Uitgever
aquaZZ
ISBN
9789491897702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99