SmarTEST

effectieve informatiesystemen door slim testen

Prijs € 59,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

E. Bouman

Hardback | Juni 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SmarTEST:slim testen van informatiesystemenEgbert Bouman is productmanagertesten bij Valori.Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met IT-kwaliteit en testen van informatiesystemen.Als testmanager, adviseur, docent en publicist heeft hij zijn sporen verdiend.Testen in de echte wereld SmarTEST combineert systematisch testen met moderne systeemontwikkeling in complexe IT-projecten.Voor iedereen Ook voor opdrachtgevers en projectleiders die effectief willen (laten) testen, een helder boek zoeken en niet in details willen verzanden.Meer dan software SmarTEST behandelt ook systeem-, data- en proceskwaliteit. Onafhankelijk en compleet Met een objectief overzicht van testmethoden, tools en best practices.Brug tussen IT en business SmarTEST zet scherp neer wat testers met gebruikers én hun opdrachtgevers verbindt.Verdieping op www.smartest.nlDaar vindt u ook de SmarTEST-tools, zoals de PRIMA-risicotoolkit, de Vrijgavekaart en de SmarTRACK bug tracker.'SmarTEST past helemaal bij de no-nonsense cultuur van Randstad en van ons testteam. Ik raad het iedereen aan.' Reiant Mulder, managementteam I-Bridge, de IT-leverancier van Randstad Holding.'Prettig leesbaar en bijzonder inspirerend voor iedereen die iets met testente maken heeft. Heel SLIM: Serieuze Literatuur, Interessant voor Managers'.Tim Koomen, zelfstandig testconsultant, co-auteur van TMap Next en TPI.'SmarTEST leest vlot en uit het hele boek ademt de ruime testervaringvan de auteur'. Evert van Donk en Wim van Dommelen over de eerste druk in maandblad de EDP-auditor.'SmarTEST past uitstekend bij de iteratieve ontwikkelmethoden diewij doceren.' Hossein Chamani, docent Hogeschool Rotterdam.'SmarTEST zet de best practices, zoals risicogebaseerd testen, in een helder kader. Een evenwichtig en toegankelijk boek, dat een breed publiek verdient'.Bob van de Burgt, voorzitter van vereniging TestNet, Programme Chair EuroSTAR 2008 en oprichter van Professional Testing B.V.'Ik ben ervan overtuigd dat dit boek gaat bijdragen aan meer geslaagde IT-projecten'. Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere, ex-minister, ex vice-premier.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Bouman
Uitgever
Academic service
ISBN
9789012125970
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

SmarTEST:slim testen van informatiesystemen

Egbert Bouman is productmanager
testen bij Valori.
Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring met IT-kwaliteit en testen van informatiesystemen.
Als testmanager, adviseur, docent en publicist heeft hij zijn sporen verdiend.

Testen in de echte wereld
SmarTEST combineert systematisch testen met moderne systeemontwikkeling in complexe IT-projecten.

Voor iedereen Ook voor opdrachtgevers en projectleiders die effectief willen (laten) testen, een helder boek zoeken en niet in details willen verzanden.

Meer dan software
SmarTEST behandelt ook systeem-, data- en proceskwaliteit. Onafhankelijk en compleet Met een objectief overzicht van testmethoden, tools en best practices.

Brug tussen IT en business SmarTEST zet scherp neer wat testers met gebruikers én hun opdrachtgevers verbindt.

Verdieping op www.smartest.nl
Daar vindt u ook de SmarTEST-tools, zoals de PRIMA-risicotoolkit, de Vrijgavekaart en de SmarTRACK bug tracker.

'SmarTEST past helemaal bij de no-nonsense cultuur van Randstad en van ons testteam. Ik raad het iedereen aan.' Reiant Mulder, managementteam I-Bridge, de IT-leverancier van Randstad Holding.

'Prettig leesbaar en bijzonder inspirerend voor iedereen die iets met testen
te maken heeft. Heel SLIM: Serieuze Literatuur, Interessant voor Managers'.
Tim Koomen, zelfstandig testconsultant, co-auteur van TMap Next en TPI.

'SmarTEST leest vlot en uit het hele boek ademt de ruime testervaring
van de auteur'. Evert van Donk en Wim van Dommelen over de eerste druk in maandblad de EDP-auditor.

'SmarTEST past uitstekend bij de iteratieve ontwikkelmethoden die
wij doceren.' Hossein Chamani, docent Hogeschool Rotterdam.

'SmarTEST zet de best practices, zoals risicogebaseerd testen, in een helder kader. Een evenwichtig en toegankelijk boek, dat een breed publiek verdient'.
Bob van de Burgt, voorzitter van vereniging TestNet, Programme Chair EuroSTAR 2008 en oprichter van Professional Testing B.V.

'Ik ben ervan overtuigd dat dit boek gaat bijdragen aan meer geslaagde IT-projecten'. Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere, ex-minister, ex vice-premier.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Bouman
Uitgever
Academic service
ISBN
9789012125970
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99