Smart cooking (e-Book)

lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Julius Jaspers

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!'Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar. Momenteel is Julius co-presentator van RTL's Topchef, schrijft hij kookboeken en heeft hij een adviserende functie in de horeca. Je kunt Julius dagelijks volgen op www.smartday.nl. Zijn motto luidt: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'Mijn filosofie is dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Het Smart Cookingconcept gaat over entertainen, koken voor vrienden terwijl je je met diezelfde vrienden bezighoudt en niet de hele avond in de keuken staat. Niets is leuker dan te koken voor vrienden en het vooral met hen op te peuzelen. Niets is vervelender dan dat je je de hele avond uitslooft en je de gasten pas bij hun vertrek spreekt. Dat kan anders!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julius Jaspers
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048827534
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
82026013 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
337

Beschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!'

Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar. Momenteel is Julius co-presentator van RTL's Topchef, schrijft hij kookboeken en heeft hij een adviserende functie in de horeca. Je kunt Julius dagelijks volgen op www.smartday.nl. Zijn motto luidt: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'

Mijn filosofie is dat koken en eten ontzettend belangrijk zijn, maar dat het wel leuk moet blijven. Het Smart Cookingconcept gaat over entertainen, koken voor vrienden terwijl je je met diezelfde vrienden bezighoudt en niet de hele avond in de keuken staat. Niets is leuker dan te koken voor vrienden en het vooral met hen op te peuzelen. Niets is vervelender dan dat je je de hele avond uitslooft en je de gasten pas bij hun vertrek spreekt. Dat kan anders!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julius Jaspers
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048827534
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
82026013 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
337

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99