Slapeloosheid

Prijs € 29,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Ingrid Verbeek, Ed Klip

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vijf miljoen Nederlanders slapen wel eens slecht. Anderhalf miljoen mensen kampen zelfs met langdurige slapeloosheid. Maar daar is iets aan te doen! Het Boom Hulpboek Slapeloosheid biedt een complete aanpak, waarmee u als slechte slaper zelfstandig uw slaapprobleem kunt overwinnen. Het hulpboek is nu volledig herzien en inhoudelijk geactualiseerd. Het kan gebruikt worden in combinatie met de Teleac-cursus Beter slapen? Doe-het-zelf! uit 2005 (zie www.educatie.ntr.nl /beterslapen/).In zes weken tijd leert u uw - mogelijk al jaren bestaande - slaapprobleem op effectieve wijze aan te pakken. U leert beter te slapen door uw gedrag en / of uw houding te veranderen. De opdrachten zijn gebaseerd op een stappenplan volgens de principes van de cognitieve gedragstherapie. Informatie en adviezen, leren naar jezelf te kijken, ontspanningsoefeningen, het veranderen van 'verkeerd' slaapgedrag en het aanpakken van gedachten die de slaap belemmeren, maken deel uit van het stappenplan. Deze zelfhulptraining biedt gratis downloadbare audiobestanden met ontspanningsoefeningen.Niet alleen voor de slechte slaper zelf, ook voor professionele hulpverleners in de eerste lijn is dit hulpboek interessant. Praktijkondersteuners in huisartsenpraktijken bijvoorbeeld kunnen het gebruiken bij de begeleiding van patiënten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ingrid Verbeek, Ed Klip
Uitgever
Boom
ISBN
9789089539847
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182

Beschrijving

Vijf miljoen Nederlanders slapen wel eens slecht. Anderhalf miljoen mensen kampen zelfs met langdurige slapeloosheid. Maar daar is iets aan te doen! Het Boom Hulpboek Slapeloosheid biedt een complete aanpak, waarmee u als slechte slaper zelfstandig uw slaapprobleem kunt overwinnen. Het hulpboek is nu volledig herzien en inhoudelijk geactualiseerd. Het kan gebruikt worden in combinatie met de Teleac-cursus Beter slapen? Doe-het-zelf! uit 2005 (zie www.educatie.ntr.nl /beterslapen/).

In zes weken tijd leert u uw - mogelijk al jaren bestaande - slaapprobleem op effectieve wijze aan te pakken. U leert beter te slapen door uw gedrag en / of uw houding te veranderen. De opdrachten zijn gebaseerd op een stappenplan volgens de principes van de cognitieve gedragstherapie. Informatie en adviezen, leren naar jezelf te kijken, ontspanningsoefeningen, het veranderen van 'verkeerd' slaapgedrag en het aanpakken van gedachten die de slaap belemmeren, maken deel uit van het stappenplan. Deze zelfhulptraining biedt gratis downloadbare audiobestanden met ontspanningsoefeningen.

Niet alleen voor de slechte slaper zelf, ook voor professionele hulpverleners in de eerste lijn is dit hulpboek interessant. Praktijkondersteuners in huisartsenpraktijken bijvoorbeeld kunnen het gebruiken bij de begeleiding van patiënten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ingrid Verbeek, Ed Klip
Uitgever
Boom
ISBN
9789089539847
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99