Slaap! (e-Book)

Hoe je baby van 0-12 maanden doorslaapt

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Susanne Willekes

EPUB met digitaal watermerk | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meer dan 10.000 exemplaren verkocht! Leer je baby doorslapen zonder huilen. Slaapgebrek, iets waar iedere jonge ouder mee te maken krijgt, in meer of mindere mate. Het hoort erbij, maar wat als jouw baby niet slaapt en je zo langzamerhand radeloos bent, omdat je alles hebt geprobeerd en niets werkt? Susanne Willekes, Nederlands eerste gecertificeerde kinderslaapcoach, laat in je in dé slaapgids voor baby’s van 0-12 maanden zien dat je je baby kunt leren slapen. In tegenstelling tot de meeste boeken over slaap en baby's legt Susanne uit dat ieder kind en iedere situatie uniek is en dan ook vraagt om een eigen aanpak. Het kan zijn dat je baby moeite heeft met zelfstandig in slaap vallen, of doorslapen, of huilt bij het naar bed gaan. Susanne schept realistische verwachtingen over het slapen van je baby, hoe om te gaan met je eigen slaapgebrek, ze stelt ouders gerust en laat zien hoe je baby het veiligst slaapt. Wat kun je verwachten in het eerste jaar en hoe leer je je kind (door) te slapen zonder hem alleen te laten huilen? Met veel informatie over hoe het slaappatroon van een baby eigenlijk werkt en heel veel praktische tools en tips kun je als ouder zelf je baby heel gericht coachen. Met als doel slaap voor het kind… en zijn ouders Susanne Willekes is de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach in Nederland. Ze volgde de opleiding tot Gentle Sleep Coach bij Kim West in Amerika en startte in 2015 haar praktijk The Sleep Agency, met als resultaat honderden gezinnen en kinderen met een verbeterde nachtrust. Daarnaast is Susanne veelgevraagd slaapexpert voor radio en televisie en schrijft ze voor het onlineplatform van Ouders van Nu.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susanne Willekes
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000357352
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
1266067 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Beschrijving

Meer dan 10.000 exemplaren verkocht!

Leer je baby doorslapen zonder huilen.

Slaapgebrek, iets waar iedere jonge ouder mee te maken krijgt, in meer of mindere mate. Het hoort erbij, maar wat als jouw baby niet slaapt en je zo langzamerhand radeloos bent, omdat je alles hebt geprobeerd en niets werkt?

Susanne Willekes, Nederlands eerste gecertificeerde kinderslaapcoach, laat in je in dé slaapgids voor baby’s van 0-12 maanden zien dat je je baby kunt leren slapen. In tegenstelling tot de meeste boeken over slaap en baby's legt Susanne uit dat ieder kind en iedere situatie uniek is en dan ook vraagt om een eigen aanpak. Het kan zijn dat je baby moeite heeft met zelfstandig in slaap vallen, of doorslapen, of huilt bij het naar bed gaan. Susanne schept realistische verwachtingen over het slapen van je baby, hoe om te gaan met je eigen slaapgebrek, ze stelt ouders gerust en laat zien hoe je baby het veiligst slaapt. Wat kun je verwachten in het eerste jaar en hoe leer je je kind (door) te slapen zonder hem alleen te laten huilen?

Met veel informatie over hoe het slaappatroon van een baby eigenlijk werkt en heel veel praktische tools en tips kun je als ouder zelf je baby heel gericht coachen. Met als doel slaap voor het kind… en zijn ouders

Susanne Willekes is de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach in Nederland. Ze volgde de opleiding tot Gentle Sleep Coach bij Kim West in Amerika en startte in 2015 haar praktijk The Sleep Agency, met als resultaat honderden gezinnen en kinderen met een verbeterde nachtrust. Daarnaast is Susanne veelgevraagd slaapexpert voor radio en televisie en schrijft ze voor het onlineplatform van Ouders van Nu.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susanne Willekes
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000357352
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
1266067 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99