Sky

liefderoman

Prijs € 19,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ellen Lina

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De tweeëndertigjarige Elisa Verhaag is op haar zestiende moeder geworden vanSky. Het moederschap gooide haar leven behoorlijk overhoop, zeker omdat ze nietkon rekenen op enige steun van haar vriend Julian Sanders. Hij verliet hen toen Sky drie maanden oud was. Sky groeit op tot een eenzaam meisje, worstelend met haar grote intelligentie en sociale isolement. Wanneer ze een online vriendje krijgt, raakt ze geïnteresseerd in de relatie van haar vader en moeder. Ineens wil ze informatie over Julian en pubert ze erger dan ooit. Elisa voelt dat ze de grip aan het verliezen is. Alles wat ze achter zich had gelaten, wordt weer overhoop gehaald. Wanneer Sky uiteindelijk contact zoekt met Julian en dit niet gaat zoals ze had gehoopt, loopt de situatie uit op een regelrechte nachtmerrie. Elisa komt er al snel achter dat dit niet alleen aan Julian te wijten is. Sky's mentrix komt met een schokkende onthulling.Het brengt Julian hoe dan ook weer terug in Elisa's leven en de verschillen tussen hen blijken inmiddels groter dan ooit.De pers over 'Ooit zal ik je weer zien':"..één van de mooiste, maar ook heftigste liefdesverhalen die ik ooit gelezen heb.Lees dit boek, je zult er geen spijt van krijgen!" (Biebmiepje.nl) 5 sterren"Met recht één van de beste boeken die ik ooit las, absolute aanrader!"(Boekverslaafde.blogspot.nl) 5 sterren"Een verhaal dat mij niet losliet. Het is dat ik maar 5 hartjes kan geven,want het liefst had ik er 10 gegeven." (Bookbabbles) 5 sterren"Ik was sprakeloos na de laatste bladzijde en er is tot nu toe geen enkel ander boek dat zo aangrijpend, zo romantisch en toch zo realistisch was." (Leesfabriek) 5 sterren"Zowel de schrijfstijl als het verhaal hebben veel indruk op me gemaakt."(Blog Drukinkt) 5 sterrenEllen Lina-Rink werd in 1983 geboren in Arnhem, waar zejaren heeft gewoond en gewerkt. Sinds begin 2013 woontze met haar gezin op Curaçao. De roman 'Sky' is haar derdeboek. Eerder verschenen de romans 'Vasthouden!' en 'Ooitzal ik je weer zien'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ellen Lina
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086602964
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De tweeëndertigjarige Elisa Verhaag is op haar zestiende moeder geworden van
Sky. Het moederschap gooide haar leven behoorlijk overhoop, zeker omdat ze niet
kon rekenen op enige steun van haar vriend Julian Sanders.
Hij verliet hen toen Sky drie maanden oud was. Sky groeit op tot een eenzaam meisje, worstelend met haar grote intelligentie en sociale isolement.
Wanneer ze een online vriendje krijgt, raakt ze geïnteresseerd in de relatie van haar vader en moeder. Ineens wil ze informatie over Julian en pubert ze erger dan ooit. Elisa voelt dat ze de grip aan het verliezen is. Alles wat ze achter zich had gelaten, wordt weer overhoop gehaald.
Wanneer Sky uiteindelijk contact zoekt met Julian en dit niet gaat zoals ze had gehoopt, loopt de situatie uit op een regelrechte nachtmerrie. Elisa komt er al snel achter dat dit niet alleen aan Julian te wijten is. Sky's mentrix komt met een schokkende onthulling.
Het brengt Julian hoe dan ook weer terug in Elisa's leven en de verschillen tussen hen blijken inmiddels groter dan ooit.

De pers over 'Ooit zal ik je weer zien':
"..één van de mooiste, maar ook heftigste liefdesverhalen die ik ooit gelezen heb.
Lees dit boek, je zult er geen spijt van krijgen!" (Biebmiepje.nl) 5 sterren
"Met recht één van de beste boeken die ik ooit las, absolute aanrader!"
(Boekverslaafde.blogspot.nl) 5 sterren
"Een verhaal dat mij niet losliet. Het is dat ik maar 5 hartjes kan geven,
want het liefst had ik er 10 gegeven." (Bookbabbles) 5 sterren
"Ik was sprakeloos na de laatste bladzijde en er is tot nu toe geen enkel ander boek dat zo aangrijpend, zo romantisch en toch zo realistisch was." (Leesfabriek) 5 sterren
"Zowel de schrijfstijl als het verhaal hebben veel indruk op me gemaakt."
(Blog Drukinkt) 5 sterren

Ellen Lina-Rink werd in 1983 geboren in Arnhem, waar ze
jaren heeft gewoond en gewerkt. Sinds begin 2013 woont
ze met haar gezin op Curaçao. De roman 'Sky' is haar derde
boek. Eerder verschenen de romans 'Vasthouden!' en 'Ooit
zal ik je weer zien'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ellen Lina
Uitgever
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086602964
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99