Sjanghai massage

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

L.H. Wiener

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Schrijver en gepensioneerd leraar Engels Ezra Berger heeft een hecht verweven oeuvre tot stand gebracht. Of hij er ook in geslaagd is zijn zo gevreesde ‘anonieme passage’ te weerspreken, is aan twijfel onderhevig. Daarnaast heeft zijn driejarige omgang met zijn 42 jaar jongere oud-leerlinge Quirina Taselaar een vitaliserende uitwerking op zijn leven gehad. Haar eerder overeengekomen vertrek blijkt echter moeilijker te verwerken dan was voorzien. ‘Hoe merkwaardig is het toch dat ons verleden zich in onze herinnering bij voorkeur lijkt te manifesteren in pijn, verdriet en machteloosheid en veel minder in succes, troost en geluk,’ zo vraagt hij zich af.En Berger realiseert zich dat hij aan het verdwijnen is in een vacuüm waaruit alleen zijn schrijftalent hem nog kan bevrijden.} L.H. Wiener (1945) brak na tien verhalenbundels door met de roman Nestor (2002), bekroond met de Bordewijkprijs, en De verering van Quirina T. (2006), die genomineerd werd voor de Gouden Uil Literatuurprijs 2007 en de Libris Literatuurprijs 2007. Eindelijk volstrekt alleen verscheen in 2008. Shanghai Massage is het natuurlijke vervolg op deze drie boeken. De pers over Eindelijk volstrekt alleen:‘Opnieuw toont Wiener dat hij van alle markten thuis is. Hij kan polemiseren, mopperen, etteren, verliefd doen en herinneringen ophalen. Hij doet dat allemaal door elkaar met een jaloersmakende ongegeneerdheid.’ – MAX PAM, HP/ DE TIJD

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L.H. Wiener
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025437428
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Schrijver en gepensioneerd leraar Engels Ezra Berger heeft een hecht verweven oeuvre tot stand gebracht. Of hij er ook in geslaagd is zijn zo gevreesde ‘anonieme passage’ te weerspreken, is aan twijfel onderhevig. Daarnaast heeft zijn driejarige omgang met zijn 42 jaar jongere oud-leerlinge Quirina Taselaar een vitaliserende uitwerking op zijn leven gehad. Haar eerder overeengekomen vertrek blijkt echter moeilijker te verwerken dan was voorzien. ‘Hoe merkwaardig is het toch dat ons verleden zich in onze herinnering bij voorkeur lijkt te manifesteren in pijn, verdriet en machteloosheid en veel minder in succes, troost en geluk,’ zo vraagt hij zich af.
En Berger realiseert zich dat hij aan het verdwijnen is in een vacuüm waaruit alleen zijn schrijftalent hem nog kan bevrijden.

} L.H. Wiener (1945) brak na tien verhalenbundels door met de roman Nestor (2002), bekroond met de Bordewijkprijs, en De verering van Quirina T. (2006), die genomineerd werd voor de Gouden Uil Literatuurprijs 2007 en de Libris Literatuurprijs 2007. Eindelijk volstrekt alleen verscheen in 2008. Shanghai Massage is het natuurlijke vervolg op deze drie boeken.

De pers over Eindelijk volstrekt alleen:
‘Opnieuw toont Wiener dat hij van alle markten thuis is. Hij kan polemiseren, mopperen, etteren, verliefd doen en herinneringen ophalen. Hij doet dat allemaal door elkaar met een jaloersmakende ongegeneerdheid.’ – MAX PAM, HP/ DE TIJD

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L.H. Wiener
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025437428
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99