Silicon valley (e-Book)

waar de toekomst wordt gemaakt

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Eva de Valk

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SILICON VALLEY, WAAR DE TOEKOMST WORDT GEMAAKTMET EEN VOORWOORD VAN ALEXANDER KLÖPPINGIn nog geen vijftig jaar groeide een slaperig tuinbouwgebied aan de Amerikaanse westkust uit tot dé wereldwijde hotspot van technologische innovatie: Silicon Valley. In het gebied rondom San Francisco worden al decennialang vooruitstrevende producten en diensten bedacht, gefinancierd en geproduceerd. Naast bekende bedrijven als Google, Facebook, Twitter en WhatsApp werken er duizenden kleine startups in explosief tempo aan ideeën die een grote impact op ons dagelijks leven hebben en de wereld ingrijpend veranderen.Silicon Valley biedt een bijzonder inkijkje in het verleden, het heden en de toekomst van dit gebied. Aan de hand van uitvoerige research en interviews met sleutelfiguren wordt duidelijk hoe Silicon Valley kon uitgroeien tot een unieke plek waar nerds, hippies, ondernemers en visionairs samen onze toekomst maken.Eva de Valk (1984) woonde twee jaar in San Francisco en werkte daar als journalist en correspondent voor onder meer nrc Handelsblad, De Groene Amsterdammer en Intermediair. Daarnaast deed zij research voor de driedelige serie over Silicon Valley van DWDD University, De Wereld van Klöpping.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eva de Valk
Uitgever
Lebowski Publishers
ISBN
9789048818839
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
11630640 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

SILICON VALLEY, WAAR DE TOEKOMST WORDT GEMAAKT

MET EEN VOORWOORD VAN ALEXANDER KLÖPPING

In nog geen vijftig jaar groeide een slaperig tuinbouwgebied aan de Amerikaanse westkust uit tot dé wereldwijde hotspot van technologische innovatie: Silicon Valley. In het gebied rondom San Francisco worden al decennialang vooruitstrevende producten en diensten bedacht, gefinancierd en geproduceerd. Naast bekende bedrijven als Google, Facebook, Twitter en WhatsApp werken er duizenden kleine startups in explosief tempo aan ideeën die een grote impact op ons dagelijks leven hebben en de wereld ingrijpend veranderen.

Silicon Valley biedt een bijzonder inkijkje in het verleden, het heden en de toekomst van dit gebied. Aan de hand van uitvoerige research en interviews met sleutelfiguren wordt duidelijk hoe Silicon Valley kon uitgroeien tot een unieke plek waar nerds, hippies, ondernemers en visionairs samen onze toekomst maken.

Eva de Valk (1984) woonde twee jaar in San Francisco en werkte daar als journalist en correspondent voor onder meer nrc Handelsblad, De Groene Amsterdammer en Intermediair. Daarnaast deed zij research voor de driedelige serie over Silicon Valley van DWDD University, De Wereld van Klöpping.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eva de Valk
Uitgever
Lebowski Publishers
ISBN
9789048818839
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
11630640 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99