Sexy zomerbundel (e-Book)

Verboden hunkering / Passie op Capri / Flirten in de golven / Onvervulde begeerte / Griekse golven

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Sarah Mayberry, Kira Sinclair, Heidi Rice, Miranda Lee, Cara Summers

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zon, zee, strand… en vijf verhalen vol passie! (1) VERBODEN HUNKERING van Sarah MayberryHet is een hele stap voor Elizabeth om haar saaie vriend achter te laten en alleen op vakantie te gaan naar Australië. Maar er móét gewoon iets gebeuren met de erotische fantasieën die ze al zo lang onderdrukt. Nu staat ze voor een man die ze net heeft leren kennen - en die alleen gekleed is in een handdoek! Deze surfgod met zijn gespierde gebruinde lichaam is een ware meester in het verleiden, en hij vraagt haar om haar verborgen verlangens met hem te delen. Durft ze dat aan? (2) PASSIE OP CAPRI van Heidi RiceOp reis door Italië wordt Katie Whittaker van haar paspoort beroofd. Alsof dat nog niet erg genoeg is, stuurt haar zwager zijn beste vriend, de humeurige beveiligingsexpert Jared Caine, om haar te ‘redden’. Om haar te kunnen beschermen, eist Jared dat ze bij hem in zijn luxevilla op Capri logeert. Daar ontdekt ze tot haar verrassing dat de aantrekkingskracht die ze voelt wederzijds is! (3) FLIRTEN IN DE GOLVEN van Kira SinclairElke dag heeft Marcy, manager van een tropisch resort, ongeveer duizend dingen op haar to-do-lijstje staan. En dat terwijl Simon, haar baas, voortdurend met zijn gebruinde, gespierde lichaam in een hangmat lijkt te hangen of aan het gamen is. Nou ja, binnenkort gaat ze toch terug naar New York. Dan ontdekt dat ze niet van het eiland af kan. Simon heeft de veerboot gecanceld. Schaamteloos vertelt hij haar zijn plan: haar op elke mogelijke manier verleiden, net zolang totdat ze helemaal niet meer weg wil. Meent hij dat nou echt? (4) ONVERVULDE BEGEERTE van Miranda LeeAls Sergio Mancini iets wil hebben, hoeft hij maar met zijn vingers te knippen. Maar dat geldt niet voor Bella Williams. Ze is zijn stiefzus en hoe groot het verlangen naar haar ook is, hij moet haar op een afstand houden. Bovendien verdenkt hij haar ervan net zo'n golddigger te zijn als haar moeder. Maar wanneer ze bij hem komt om hulp, biedt hij haar toch onderdak in het familiehuis aan het Comomeer... (5) GRIEKSE GOLVEN van Cara SummersHeeft Philly eindelijk de moed gevonden om Roman te vertellen dat ze gek op hem is, verklaart hij dat hij haar ‘alleen als een zusje’ ziet! Zwaar beledigd vertrekt ze naar het zonovergoten Korfoe, met het vaste voornemen een affaire te beginnen met een knappe, sexy Griek. Haar plannetje valt in duigen als blijkt dat ze haar hotelkamer moet delen. Met de laatste die ze daar verwachtte… Roman! Deze verhalen zijn eerder verschenen en ook los verkrijgbaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Mayberry, Kira Sinclair, Heidi Rice, Miranda Lee, Cara Summers
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402559132
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
932171 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
687

Beschrijving

Zon, zee, strand… en vijf verhalen vol passie!
 
(1) VERBODEN HUNKERING van Sarah Mayberry
Het is een hele stap voor Elizabeth om haar saaie vriend achter te laten en alleen op vakantie te gaan naar Australië. Maar er móét gewoon iets gebeuren met de erotische fantasieën die ze al zo lang onderdrukt. Nu staat ze voor een man die ze net heeft leren kennen - en die alleen gekleed is in een handdoek! Deze surfgod met zijn gespierde gebruinde lichaam is een ware meester in het verleiden, en hij vraagt haar om haar verborgen verlangens met hem te delen. Durft ze dat aan?
 
(2) PASSIE OP CAPRI van Heidi Rice
Op reis door Italië wordt Katie Whittaker van haar paspoort beroofd. Alsof dat nog niet erg genoeg is, stuurt haar zwager zijn beste vriend, de humeurige beveiligingsexpert Jared Caine, om haar te ‘redden’. Om haar te kunnen beschermen, eist Jared dat ze bij hem in zijn luxevilla op Capri logeert. Daar ontdekt ze tot haar verrassing dat de aantrekkingskracht die ze voelt wederzijds is!
 
(3) FLIRTEN IN DE GOLVEN van Kira Sinclair
Elke dag heeft Marcy, manager van een tropisch resort, ongeveer duizend dingen op haar to-do-lijstje staan. En dat terwijl Simon, haar baas, voortdurend met zijn gebruinde, gespierde lichaam in een hangmat lijkt te hangen of aan het gamen is. Nou ja, binnenkort gaat ze toch terug naar New York. Dan ontdekt dat ze niet van het eiland af kan. Simon heeft de veerboot gecanceld. Schaamteloos vertelt hij haar zijn plan: haar op elke mogelijke manier verleiden, net zolang totdat ze helemaal niet meer weg wil. Meent hij dat nou echt?
 
(4) ONVERVULDE BEGEERTE van Miranda Lee
Als Sergio Mancini iets wil hebben, hoeft hij maar met zijn vingers te knippen. Maar dat geldt niet voor Bella Williams. Ze is zijn stiefzus en hoe groot het verlangen naar haar ook is, hij moet haar op een afstand houden. Bovendien verdenkt hij haar ervan net zo'n golddigger te zijn als haar moeder. Maar wanneer ze bij hem komt om hulp, biedt hij haar toch onderdak in het familiehuis aan het Comomeer...
 
(5) GRIEKSE GOLVEN van Cara Summers
Heeft Philly eindelijk de moed gevonden om Roman te vertellen dat ze gek op hem is, verklaart hij dat hij haar ‘alleen als een zusje’ ziet! Zwaar beledigd vertrekt ze naar het zonovergoten Korfoe, met het vaste voornemen een affaire te beginnen met een knappe, sexy Griek. Haar plannetje valt in duigen als blijkt dat ze haar hotelkamer moet delen. Met de laatste die ze daar verwachtte… Roman!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen en ook los verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Mayberry, Kira Sinclair, Heidi Rice, Miranda Lee, Cara Summers
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402559132
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
932171 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
687

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99