Service excellence

werken aan excellente klantgerichtheid en uitzonderlijke klantbeleving met het Service Excellence Model

Prijs € 52,95

Niet beschikbaar

Jean-Pierre Thomassen, Eric de Haan

Hardback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een emotionele connectie met klanten ontwikkel je door ze een uitzonderlijkeklantbeleving te bieden. Klanten steeds weer weten te boeien en aan jeorganisatie binden. Het is dé onderscheidende succesfactor - zowel voor hetbedrijfsleven als voor overheids-, zorg- en non-profitinstellingen. Noodzakelijke voorwaarde: Service Excellence. Het werken aan een excellente klantgerichtheid tot in de haarvaten van de organisatie. Dag in dag uit. Dit boek laat zien hoe je dat bereikt vanuit het management- en organisatieperspectief.Raamwerk is het nieuwe Europese Service Excellence Model. Aan de hand vande negen bouwstenen van dit model - luisteren naar klanten * visie, missie enstrategie * leiderschap * cultuur * klantbelevingsontwerp * HRM * processenen structuur * klantfeedback * innovatie - krijgt u diepgaand inzicht in hoe tebouwen aan een Service excellence organisatie.Het boek bevat ruim 130 praktijkvoorbeelden, 9 uitgebreide praktijkcases en confronterende checklists, daarmee is het dé roadmap naar Service Excellence.De auteurs Jean-Pierre Thomassen en Eric de Haan zijn specialisten op het terrein va service excellence. Jean-Pierre Thomassen begeleidt ambitieuzeorganisaties die geen genoegen nemen met louter 'tevreden' klanten. Van zijn hand verschenen eerder boeken als Waardering door Klanten, Klanttevredenheid: de Zin en Onzin en De Customer Delight Strategie. Eric de Haan is voorzitter van Stichting Gouden Oor en initiator van de Gouden Oor Awards. Hij schreef onder meer De Tao van Service en ontwikkelde het spel ServiceGuru.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jean-Pierre Thomassen, Eric de Haan
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462760998
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Beschrijving

Een emotionele connectie met klanten ontwikkel je door ze een uitzonderlijke
klantbeleving te bieden. Klanten steeds weer weten te boeien en aan je
organisatie binden. Het is dé onderscheidende succesfactor - zowel voor het
bedrijfsleven als voor overheids-, zorg- en non-profitinstellingen. Noodzakelijke voorwaarde: Service Excellence. Het werken aan een excellente klantgerichtheid tot in de haarvaten van de organisatie. Dag in dag uit. Dit boek laat zien hoe je dat bereikt vanuit het management- en organisatieperspectief.

Raamwerk is het nieuwe Europese Service Excellence Model. Aan de hand van
de negen bouwstenen van dit model - luisteren naar klanten * visie, missie en
strategie * leiderschap * cultuur * klantbelevingsontwerp * HRM * processen
en structuur * klantfeedback * innovatie - krijgt u diepgaand inzicht in hoe te
bouwen aan een Service excellence organisatie.

Het boek bevat ruim 130 praktijkvoorbeelden, 9 uitgebreide praktijkcases en confronterende checklists, daarmee is het dé roadmap naar Service Excellence.

De auteurs Jean-Pierre Thomassen en Eric de Haan zijn specialisten op het terrein va service excellence. Jean-Pierre Thomassen begeleidt ambitieuze
organisaties die geen genoegen nemen met louter 'tevreden' klanten. Van zijn hand verschenen eerder boeken als Waardering door Klanten, Klanttevredenheid: de Zin en Onzin en De Customer Delight Strategie. Eric de Haan is voorzitter van Stichting Gouden Oor en initiator van de Gouden Oor Awards. Hij schreef onder meer De Tao van Service en ontwikkelde het spel ServiceGuru.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jean-Pierre Thomassen, Eric de Haan
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462760998
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
250

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99