Sergio's New Italian

Recepten en verhalen

Prijs € 39,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Sergio Herman

Hardback | Mei 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Geworteld in familiale Italiaanse en Zeeuwse tradities en op basis van typische smaakdragende ingrediënten geeft Sergio Herman aan waarachtige Italiaanse gerechten een heel eigen flow. Met herkenbare hartige smaken, nieuwe subtiele parfums en ongekende sensuele sappigheid creëert zijn ‘cucina nuova’ een gevoel dat mensen verwarmt, verbindt en verblijdt. Van het Vaticaan tot het Witte Huis en in miljoenen thuiskeukens wereldwijd hebben Italiaanse gerechten een vaste plaats verworven in het dagelijks leven. Italiaanse restaurants vinden we in alle uithoeken van onze planeet. Bereidingen van pizza, pasta, polenta en andere Italiaanse lekkernijen behoren tot ons collectief culinair erfgoed. In Sergio’s New Italian staan in die zin zestig persoonlijke gerechten die thuis goed te bereiden zijn. Het boek volgt de indeling van een Italiaanse menukaart: aperitivi, antipasti, primi, secondi, contorni en dolci. Daarmee proeft de lezer een nieuw smaakuniversum eigen aan een authentieke maestro die het restaurantlandschap in de Lage Landen de eerste twee decennia van deze eeuw op vele vlakken met nieuwe markante contouren verrijkte. Uit verwondering en waardering geeft Sergio Herman in dit boek het Italiaanse keukenrepertoire een karaktervolle twist en gracieuze smaaklift. Stupendo!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sergio Herman
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038809878
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Geworteld in familiale Italiaanse en Zeeuwse tradities en op basis van typische smaakdragende ingrediënten geeft Sergio Herman aan waarachtige Italiaanse gerechten een heel eigen flow. Met herkenbare hartige smaken, nieuwe subtiele parfums en ongekende sensuele sappigheid creëert zijn ‘cucina nuova’ een gevoel dat mensen verwarmt, verbindt en verblijdt.

Van het Vaticaan tot het Witte Huis en in miljoenen thuiskeukens wereldwijd hebben Italiaanse gerechten een vaste plaats verworven in het dagelijks leven. Italiaanse restaurants vinden we in alle uithoeken van onze planeet. Bereidingen van pizza, pasta, polenta en andere Italiaanse lekkernijen behoren tot ons collectief culinair erfgoed.

In Sergio’s New Italian staan in die zin zestig persoonlijke gerechten die thuis goed te bereiden zijn. Het boek volgt de indeling van een Italiaanse menukaart: aperitivi, antipasti, primi, secondi, contorni en dolci. Daarmee proeft de lezer een nieuw smaakuniversum eigen aan een authentieke maestro die het restaurantlandschap in de Lage Landen de eerste twee decennia van deze eeuw op vele vlakken met nieuwe markante contouren verrijkte. Uit verwondering en waardering geeft Sergio Herman in dit boek het Italiaanse keukenrepertoire een karaktervolle twist en gracieuze smaaklift. Stupendo!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sergio Herman
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038809878
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99