Segmentale verschijnselen

Een bijdrage aan diagnostiek en therapie

Prijs € 42,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ben van Cranenburgh

Hardback | Februari 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Segmentale verschijnselen’ zijn manifeste weerspiegelingen van orgaanafwijkingen aan het lichaamsoppervlak. Ze kunnen een belangrijke rol spelen in diagnostiek en therapie in de (para)medische praktijk. In dit boek wordt ingegaan op de precieze oorsprong van segmentale verschijnselen. Segmentale verschijnselen biedt een heldere en overzichtelijke uitleg over de segmentale diagnostiek en therapie. Behalve referred pain (‘misplaatste' pijn) worden talrijke reflexsymptomen besproken. Nieuw in deze vijfde druk zijn de vragen met kernantwoorden. Hiermee kan de lezer toetsen of hij de tekst begrepen heeft. Naast de vragen is nu ook de complete tekst online beschikbaar gemaakt. Ben van Cranenburgh studeerde geneeskunde in Amsterdam, promoveerde op een neurofysiologisch onderwerp (neuronale vuurpatronen) en verrichte klinisch wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot neuropsychologische gevolgen van hersenbeschadiging. Ben is een van de oprichters van de stichting ITON (Instituut voor toegepaste neurowetenschappen) en maakt zich via onderwijs en publicaties sterk voor het overbruggen van de (te grote) kloof tussen neurowetenschap en praktijk op het gebied van uiteenlopende onderwerpen zoals: herstel na hersenbeschadiging, chronische pijn, motorisch leren, muziek en brein, oorlog en brein.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ben van Cranenburgh
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036827805
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2022
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Beschrijving

‘Segmentale verschijnselen’ zijn manifeste weerspiegelingen van orgaanafwijkingen aan het lichaamsoppervlak. Ze kunnen een belangrijke rol spelen in diagnostiek en therapie in de (para)medische praktijk. In dit boek wordt ingegaan op de precieze oorsprong van segmentale verschijnselen. Segmentale verschijnselen biedt een heldere en overzichtelijke uitleg over de segmentale diagnostiek en therapie. Behalve referred pain (‘misplaatste' pijn) worden talrijke reflexsymptomen besproken. Nieuw in deze vijfde druk zijn de vragen met kernantwoorden. Hiermee kan de lezer toetsen of hij de tekst begrepen heeft. Naast de vragen is nu ook de complete tekst online beschikbaar gemaakt.

Ben van Cranenburgh studeerde geneeskunde in Amsterdam, promoveerde op een neurofysiologisch onderwerp (neuronale vuurpatronen) en verrichte klinisch wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot neuropsychologische gevolgen van hersenbeschadiging. Ben is een van de oprichters van de stichting ITON (Instituut voor toegepaste neurowetenschappen) en maakt zich via onderwijs en publicaties sterk voor het overbruggen van de (te grote) kloof tussen neurowetenschap en praktijk op het gebied van uiteenlopende onderwerpen zoals: herstel na hersenbeschadiging, chronische pijn, motorisch leren, muziek en brein, oorlog en brein.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ben van Cranenburgh
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036827805
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2022
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99