Scott Kelby, hoe doe je dat in Lightroom Classic

Prijs € 39,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Scott Kelby

Paperback | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.Scott Kelby, wereldwijd de bestverkopende auteur van Lightroom-boeken, heeft een geheel nieuw concept voor Lightroom-boeken ontwikkeld. Het is zo geschreven dat je meteen het antwoord vindt op een vraag die je op dit moment over Lightroom Classic hebt, zodat je snel verder kunt met de bewerking van je foto's.Lightroom is het gereedschap van de fotograaf geworden omdat het zo uitgebreid en krachtig is, maar daardoor zijn de dingen die je soms nodig hebt enigszins verborgen of niet echt voor de hand liggend. Het zal vaak voorkomen dat je in Lightroom Classic iets gedaan wilt krijgen, maar dat je geen idee hebt waar Adobe die functie verstopt heeft of wat de juiste reeks handelingen is om dat nu te doen, zodat je daarna weer snel verder kunt met het bewerken van je foto's. En dat is de reden waarom dit boek er is: om je snel naar de techniek, de sneltoets, de instelling of de juiste handeling te brengen. Zo werkt het: als je wilt weten hoe je een bepaald ding moet doen, ga je naar het hoofdstuk waar je het zou kunnen vinden (afdrukken, presenteren, organiseren, importeren, mobiel werken enzovoort), zoek je datgene wat je wilt doen (wat gemakkelijk is, iedere pagina heeft maar één onderwerp) en Scott vertelt je precies wat je moet doen, net alsof hij naast je zit, op dezelfde manier waarop hij het een vriend zou vertellen. Op deze manier kun je snel weer verder met het bewerken van je foto's. Dit is geen theorieboek, vol met verwarrend jargon en uitgebreide concepten met veel stappen. Dit is een boek waarin je leest op welke knop je moet drukken, welke instelling je moet gebruiken en hoe en wanneer je die precies gebruikt, zodat je nooit meer in Lightroom Classic 'vastzit'. Dit wordt je altijd-bij-de-handboek, dat altijd vlak naast je ligt wanneer je aan het werk bent in Lightroom. Trefwoorden: lightroom cc photoshop lightroom scott kelby beeldbewerking fotobewerking handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Scott Kelby
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789463560764
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.



Scott Kelby, wereldwijd de bestverkopende auteur van Lightroom-boeken, heeft een geheel nieuw concept voor Lightroom-boeken ontwikkeld. Het is zo geschreven dat je meteen het antwoord vindt op een vraag die je op dit moment over Lightroom Classic hebt, zodat je snel verder kunt met de bewerking van je foto's.



Lightroom is het gereedschap van de fotograaf geworden omdat het zo uitgebreid en krachtig is, maar daardoor zijn de dingen die je soms nodig hebt enigszins verborgen of niet echt voor de hand liggend. Het zal vaak voorkomen dat je in Lightroom Classic iets gedaan wilt krijgen, maar dat je geen idee hebt waar Adobe die functie verstopt heeft of wat de juiste reeks handelingen is om dat nu te doen, zodat je daarna weer snel verder kunt met het bewerken van je foto's. En dat is de reden waarom dit boek er is: om je snel naar de techniek, de sneltoets, de instelling of de juiste handeling te brengen.



Zo werkt het: als je wilt weten hoe je een bepaald ding moet doen, ga je naar het hoofdstuk waar je het zou kunnen vinden (afdrukken, presenteren, organiseren, importeren, mobiel werken enzovoort), zoek je datgene wat je wilt doen (wat gemakkelijk is, iedere pagina heeft maar één onderwerp) en Scott vertelt je precies wat je moet doen, net alsof hij naast je zit, op dezelfde manier waarop hij het een vriend zou vertellen. Op deze manier kun je snel weer verder met het bewerken van je foto's.



Dit is geen theorieboek, vol met verwarrend jargon en uitgebreide concepten met veel stappen. Dit is een boek waarin je leest op welke knop je moet drukken, welke instelling je moet gebruiken en hoe en wanneer je die precies gebruikt, zodat je nooit meer in Lightroom Classic 'vastzit'. Dit wordt je altijd-bij-de-handboek, dat altijd vlak naast je ligt wanneer je aan het werk bent in Lightroom.



Trefwoorden: lightroom cc photoshop lightroom scott kelby beeldbewerking fotobewerking handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Scott Kelby
Uitgever
Duuren Media, Van
ISBN
9789463560764
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99