Scoren met growth hacking

Marketinglessen van VanMoof, AFAS, Messagebird, BALR. en meer

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Team Sprout

Paperback | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Groeiondernemers met ambitie zetten in op state of the art marketing. Daarin draait alles om de perfecte product-market fit, een sterke boodschap via de juiste kanalen en data, veel data. Je product verkoopt zichzelf namelijk niet zomaar, en je klanten vind je niet door zo hard mogelijk te roepen. Hoe growth marketing, influencers en voice commerce jou kunnen helpen bij het versnellen van de groei van je onderneming leer je in dit boek. De makers van Sprout bieden in Scoren met growth hacking een compacte gids voor ambitieuze ondernemers die sneller willen groeien. Daarvoor putten ze uit praktisch toepasbare wetenschappelijke inzichten en de nieuwste tools en methodes. Maar ook de oprichters van scaleups als Coolblue, BALR en Rituals leggen uit hoe zij succesvol zijn en blijven door vol in te zetten op state of the art marketing voor hun bedrijf. -Voor alle ondernemers die willen schalen op basis van de laatste inzichten in marketing, met de nieuwste tools en methodes. -Met learnings van de oprichters van o.a. Coolblue, BALR en Rituals. -Boordevol tips van experts op het gebied van online marketing, lean marketing en growth hacking. De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EY Innovation. Trefwoorden: Klanten marketing Sprout handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Team Sprout
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654854
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Groeiondernemers met ambitie zetten in op state of the art marketing. Daarin draait alles om de perfecte product-market fit, een sterke boodschap via de juiste kanalen en data, veel data. Je product verkoopt zichzelf namelijk niet zomaar, en je klanten vind je niet door zo hard mogelijk te roepen. Hoe growth marketing, influencers en voice commerce jou kunnen helpen bij het versnellen van de groei van je onderneming leer je in dit boek.

De makers van Sprout bieden in Scoren met growth hacking een compacte gids voor ambitieuze ondernemers die sneller willen groeien. Daarvoor putten ze uit praktisch toepasbare wetenschappelijke inzichten en de nieuwste tools en methodes. Maar ook de oprichters van scaleups als Coolblue, BALR en Rituals leggen uit hoe zij succesvol zijn en blijven door vol in te zetten op state of the art marketing voor hun bedrijf.

-Voor alle ondernemers die willen schalen op basis van de laatste inzichten in marketing, met de nieuwste tools en methodes.

-Met learnings van de oprichters van o.a. Coolblue, BALR en Rituals.

-Boordevol tips van experts op het gebied van online marketing, lean marketing en growth hacking.

De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EY Innovation.

Trefwoorden: Klanten marketing Sprout handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Team Sprout
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089654854
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99