Scoren met Google analytics

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Erwin Boogert

Paperback | November 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In deze derde geheel bijgewerkte editie (2013) van van de populaire uitgave Scoren met Google Analytics leert u stap voor stap alles wat u moet weten over dit populaire online meetprogramma. Aan de hand van overzichtelijke schermvoorbeelden zet u in een snel tempo uw Google Analytics op voor uw website of online winkel. Ook leert u wat u kunt meten en hoe u de resultaten kunt weergeven in duidelijke rapportages. Tevens krijgt u beknopte tips en trucs die u helpen om meer uit Google Analytics te halen en bekende problemen eenvoudig op te lossen.Een greep uit de inhoudVoorbereiding en aanmaken accountInstellen van profielen, filters en trechtersOpstellen van rapportagesGebruik van de DashboardVerkeersbronnenInhoud en doelconversieE-commerce en advertentiesMeten als geïntegreerd bedrijfsprocesMulti-channel trechtersInformatiegebeurtenissenRelatie met AdWordsValkuilen, tips en trucsOver de auteurErwin Boogert is gespecialiseerd in verslaggeving over ontwikkeling rondom internet en telecom. Hij is journalist van vakblad Emerce en publiceert daarnaast regelmatig in andere vakbladen en op zijn weblogs Dekoopman.net en R-win.com.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erwin Boogert
Uitgever
Entopic
ISBN
9789079840144
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Beschrijving

In deze derde geheel bijgewerkte editie (2013) van van de populaire uitgave Scoren met Google Analytics leert u stap voor stap alles wat u moet weten over dit populaire online meetprogramma. Aan de hand van overzichtelijke schermvoorbeelden zet u in een snel tempo uw Google Analytics op voor uw website of online winkel. Ook leert u wat u kunt meten en hoe u de resultaten kunt weergeven in duidelijke rapportages. Tevens krijgt u beknopte tips en trucs die u helpen om meer uit Google Analytics te halen en bekende problemen eenvoudig op te lossen.

Een greep uit de inhoud

Voorbereiding en aanmaken account
Instellen van profielen, filters en trechters
Opstellen van rapportages
Gebruik van de Dashboard
Verkeersbronnen
Inhoud en doelconversie
E-commerce en advertenties
Meten als geïntegreerd bedrijfsproces
Multi-channel trechters
Informatiegebeurtenissen
Relatie met AdWords
Valkuilen, tips en trucs

Over de auteur
Erwin Boogert is gespecialiseerd in verslaggeving over ontwikkeling rondom internet en telecom. Hij is journalist van vakblad Emerce en publiceert daarnaast regelmatig in andere vakbladen en op zijn weblogs Dekoopman.net en R-win.com.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erwin Boogert
Uitgever
Entopic
ISBN
9789079840144
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99