Scoren met Google AdWords

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Paul Aelen, Hans Postma

Hardback | Januari 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Entopic presenteert de derde geheel bijgwerkte editie van Scoren met Google AdWords, een praktische handleiding om maximaal rendement te halen uit advertentiecampagnes in Google AdWords.Scoren met Google AdWords is een praktische handleiding om maximaal rendement te halen uit advertentiecampagnes in Google AdWords, het belangrijkste en meest gebruikte online advertentienetwerk ter wereld. Deze derde editie is geheel bijgewerkt met de laatste vernieuwingen van Google AdWords.Het boek gaat in op de vele mogelijkheden die AdWords biedt. Een praktische leidraad die de lezer in staat stelt om zelf een AdWords campagne op te zetten en maximale resultaten te behalen. In tien hoofdstukken wordt een compleet overzicht gegeven van de werking van Google AdWords. Met de stapsgewijze uitleg zet u uw eigen campagne op en bent u bij de juiste zoekresultaten in Google te vinden.De inhoud:- Marketing via zoekmachines- Search Engine Marketing?- Adverteren met AdWords- Het opzetten van een AdWords-campagne- Advertentiegroepen en advertenties aanmaken- Relevante zoekwoorden selecteren- CPC en dagbudget bepalen- Instant Search en vertoningen- Campagnebeheer- Campagnes optimaliseren- Advertenties optimaliseren- Zoekwoorden optimaliseren- AdWords Editor- Conversies meten en optimaliseren- Google Analytics- Hulpprogramma voor plaatsing- Mobiele advertenties- Lokale bedrijfsadvertenties- Search Engine Optimalisatie- Link Strategie- Het Search Synergy model

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Aelen, Hans Postma
Uitgever
Entopic
ISBN
9789079840083
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Beschrijving

Entopic presenteert de derde geheel bijgwerkte editie van Scoren met Google AdWords, een praktische handleiding om maximaal rendement te halen uit advertentiecampagnes in Google AdWords.

Scoren met Google AdWords is een praktische handleiding om maximaal rendement te halen uit advertentiecampagnes in Google AdWords, het belangrijkste en meest gebruikte online advertentienetwerk ter wereld. Deze derde editie is geheel bijgewerkt met de laatste vernieuwingen van Google AdWords.

Het boek gaat in op de vele mogelijkheden die AdWords biedt. Een praktische leidraad die de lezer in staat stelt om zelf een AdWords campagne op te zetten en maximale resultaten te behalen. In tien hoofdstukken wordt een compleet overzicht gegeven van de werking van Google AdWords. Met de stapsgewijze uitleg zet u uw eigen campagne op en bent u bij de juiste zoekresultaten in Google te vinden.

De inhoud:
- Marketing via zoekmachines
- Search Engine Marketing?
- Adverteren met AdWords
- Het opzetten van een AdWords-campagne
- Advertentiegroepen en advertenties aanmaken
- Relevante zoekwoorden selecteren
- CPC en dagbudget bepalen
- Instant Search en vertoningen
- Campagnebeheer
- Campagnes optimaliseren
- Advertenties optimaliseren
- Zoekwoorden optimaliseren
- AdWords Editor
- Conversies meten en optimaliseren
- Google Analytics
- Hulpprogramma voor plaatsing
- Mobiele advertenties
- Lokale bedrijfsadvertenties
- Search Engine Optimalisatie
- Link Strategie
- Het Search Synergy model

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Aelen, Hans Postma
Uitgever
Entopic
ISBN
9789079840083
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99