Scheiden in Nederland

gids bij een menselijk zakelijk en juridisch proces

Prijs € 46,30

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Annette M. van Riemsdijk

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Over het boek:Een (echt)scheiding is een complex proces. Dit boek gaat over de rol van de advocaat bij het begeleiden hiervan. Het geeft de advocaat handreikingen en stelt ongeschreven normen die gehanteerd worden in de familierechtpraktijk op schrift. Daarnaast wordt de advocaat ruimschoots voorzien van praktijkformulieren en modellen.Dit boek is zowel geschikt voor de advocaat als voor anderen die zich al dan niet professioneel willen verdiepen in de advocatuurlijke dienstverlening rond (echt)scheidingen."Het boek is geschreven door een zeer deskundige en gereputeerde advocate ... Het boek behoort zonder twijfel tot de beste uitgaven op het gebied van de echtscheidingsproblematiek in Nederland."mr. P.C. van Schelven, NBD Biblion"Annette van Riemsdijk maakt van de eerste tot de laatste pagina de zo cruciale interacties tussen het technisch-juridische, communicatieve en intermenselijke aspect expliciet. Door haar scenario-gerichte benadering maakt ze de lezer op heldere en goed gedocumenteerde wijze bewust van zijn professionele mogelijkheden en kansen, maar wijst zij ook op de professionele plichten. Mede door de bijgeleverde modellen is dit boek onmisbaar voor de familiepraktijk."Prof. dr. mr. P.J. van den Hoven, Universiteit UtrechtOver de auteur(s):Annette M. van Riemsdijk is advocaat en mediator te Bilthoven. Zij heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het familie(bedrijven)recht en is daarnaast gespecialiseerd in internationale mediation en non governmental diplomacy.Van Riemsdijk is verbonden als docent en trainer aan onder meer de NOVA, OSR en het IMFO. Zij maakt deel uit van diverse besturen, adviesraden en commissies waaronder het bestuur van het NMI, het IMI, MBB en de Advisory Counsel van het Harvard Insight Initiative (thans GNII).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annette M. van Riemsdijk
Uitgever
Maklu, Uitgever
ISBN
9789046605929
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
318

Beschrijving


Over het boek:

Een (echt)scheiding is een complex proces. Dit boek gaat over de rol van de advocaat bij het begeleiden hiervan. Het geeft de advocaat handreikingen en stelt ongeschreven normen die gehanteerd worden in de familierechtpraktijk op schrift. Daarnaast wordt de advocaat ruimschoots voorzien van praktijkformulieren en modellen.

Dit boek is zowel geschikt voor de advocaat als voor anderen die zich al dan niet professioneel willen verdiepen in de advocatuurlijke dienstverlening rond (echt)scheidingen.

"Het boek is geschreven door een zeer deskundige en gereputeerde advocate ... Het boek behoort zonder twijfel tot de beste uitgaven op het gebied van de echtscheidingsproblematiek in Nederland."
mr. P.C. van Schelven, NBD Biblion

"Annette van Riemsdijk maakt van de eerste tot de laatste pagina de zo cruciale interacties tussen het technisch-juridische, communicatieve en intermenselijke aspect expliciet. Door haar scenario-gerichte benadering maakt ze de lezer op heldere en goed gedocumenteerde wijze bewust van zijn professionele mogelijkheden en kansen, maar wijst zij ook op de professionele plichten. Mede door de bijgeleverde modellen is dit boek onmisbaar voor de familiepraktijk."
Prof. dr. mr. P.J. van den Hoven, Universiteit Utrecht

Over de auteur(s):

Annette M. van Riemsdijk is advocaat en mediator te Bilthoven. Zij heeft een jarenlange expertise opgebouwd in het familie(bedrijven)recht en is daarnaast gespecialiseerd in internationale mediation en non governmental diplomacy.

Van Riemsdijk is verbonden als docent en trainer aan onder meer de NOVA, OSR en het IMFO. Zij maakt deel uit van diverse besturen, adviesraden en commissies waaronder het bestuur van het NMI, het IMI, MBB en de Advisory Counsel van het Harvard Insight Initiative (thans GNII).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annette M. van Riemsdijk
Uitgever
Maklu, Uitgever
ISBN
9789046605929
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
318

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99