Schaamteloos delegeren

de belangrijkste geheimen voor groei door je team te professionaliseren

Prijs € 26,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Taco Oosterkamp

Paperback | September 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Ik kan het zelf beter.' - 'Ik kan het sneller.' - 'En ze doen het toch niet zoals ik het wil.' Klinkt bekend? Delegeren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die moderne leiders, directeuren, managers en ondernemers nodig hebben. Maar er wordt nog veel mee geworsteld. Dat moet anders, want delegeren helpt om tijd vrij te maken. Tijd om te werken aan de groei van je impact, omzet en werkplezier. Bovendien helpt het om je team te professionaliseren. Wie schaamteloos gaat delegeren kan zijn eigen werktijd ook nog eens dramatisch inperken, goed voor de broodnodige balans tussen werk en privéleven. Schaamteloos delegeren is geen droge kost, maar een heerlijk leesbaar managementboek voor op kantoor, in bed of aan het strand. Bestsellerauteur Taco Oosterkamp geeft veel praktische tips, maar legt ook uit welke methodes en concepten erachter zitten. En hij vertelt met smaak verhalen van zijn klanten en zichzelf. De gratis online training bij dit boek geeft het laatste zetje om ook zelf schaamteloos te gaan delegeren!Als Business Thinker inspireerde Taco Oosterkamp de afgelopen jaren duizenden ondernemers, directeuren en managers met zijn seminars, trainingen en artikelen. Hij coachte tientallen moderne leiders in binnen- en buitenland en keek mee in de cockpit van snelgroeiende bedrijven. Taco maakte zelf ongeveer alle fouten die je maar kunt verzinnen en deelt de lessen uit die fiasco's graag met jou. Hij is vaste columnist van Management Team, werkt met de ideeën van experts in binnen- en buitenland en schrijft een tweewekelijkse inspiratiemail die door duizenden leiders wordt gelezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Taco Oosterkamp
Uitgever
Academic service
ISBN
9789462201682
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'Ik kan het zelf beter.' - 'Ik kan het sneller.' - 'En ze doen het toch niet zoals ik het wil.' Klinkt bekend? Delegeren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die moderne leiders, directeuren, managers en ondernemers nodig hebben. Maar er wordt nog veel mee geworsteld. Dat moet anders, want delegeren helpt om tijd vrij te maken. Tijd om te werken aan de groei van je impact, omzet en werkplezier. Bovendien helpt het om je team te professionaliseren. Wie schaamteloos gaat delegeren kan zijn eigen werktijd ook nog eens dramatisch inperken, goed voor de broodnodige balans tussen werk en privéleven.

Schaamteloos delegeren is geen droge kost, maar een heerlijk leesbaar managementboek voor op kantoor, in bed of aan het strand. Bestsellerauteur Taco Oosterkamp geeft veel praktische tips, maar legt ook uit welke methodes en concepten erachter zitten. En hij vertelt met smaak verhalen van zijn klanten en zichzelf.

De gratis online training bij dit boek geeft het laatste zetje om ook zelf schaamteloos te gaan delegeren!

Als Business Thinker inspireerde Taco Oosterkamp de afgelopen jaren duizenden ondernemers, directeuren en managers met zijn seminars, trainingen en artikelen. Hij coachte tientallen moderne leiders in binnen- en buitenland en keek mee in de cockpit van snelgroeiende bedrijven. Taco maakte zelf ongeveer alle fouten die je maar kunt verzinnen en deelt de lessen uit die fiasco's graag met jou. Hij is vaste columnist van Management Team, werkt met de ideeën van experts in binnen- en buitenland en schrijft een tweewekelijkse inspiratiemail die door duizenden leiders wordt gelezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Taco Oosterkamp
Uitgever
Academic service
ISBN
9789462201682
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99