Saturnus

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Jakob Lorber

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jakob LorberSaturnusbindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 264 blz. illustraties: zwart/wit ISBN: 978 90 6556 278 4Het boek ‘Saturnus’ werd door Jakob Lorber ontvangen en opgeschreven in de jaren 1841 en 1842.Als een schijnbaar kinderlijk eenvoudig verhaal ontvouwt zich hier volgens een wijs opgezet plan een groots beeld van het hele wezen en leven van deze machtige planeet voor ons geestelijk oog. Nadat de geweldige grootte en de uiterlijke hoedanigheid van dit merkwaardige hemellichaam met zijn ring en zijn talrijke manen zijn geschetst, worden we met de beschrijving van de belangrijkste en leerrijkste verschijningen, door het planten- en dierenrijk van Saturnus tot aan het geslacht van de reusachtige saturnusmensen geleid, dat ook daar, zoals op alle hemellichamen, de kroon op de stoffelijke scheppingsontwikkeling en de overgang naar de zuiver geestelijke ontwikkelingsfases is. We komen allerlei zaken te weten over de vorm, het leven, de zeden en gebruiken, het huwelijk, het familieleven, de industrie en de handel van de lichamelijk grote, geestrijke, zeer godvruchtige saturnusbewoners. Ten slotte onthult de beschrijver voor ons ook nog de op Saturnus geldende, hoogstaande religie, waarin de grootste zorg besteed wordt aan deemoedigheid en eerbied voor de ‘Grote Geest’.Deze hele, aan Jakob Lorber gedicteerde beschrijving van Saturnus heeft, zoals alle andere scheppingsbeschrijvingen, voornamelijk ten doel, om in onze harten door de grootte en heerlijkheid van de goddelijke werken, de liefde tot de Schepper, die tevens onze liefdevolle hemelse Vader wil zijn, te verhogen en ons te tonen hoe de liefde en wijsheid van God alle wezens langs de wonderbaarlijkste wegen vanuit de geschapen onvolmaaktheid, vanuit nacht en nood tot geestelijke voleinding en tot eeuwig leven en geluk leidt.In deze geest moge dit boek gelezen worden en zegen brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jakob Lorber
Uitgever
Sigma & De Ster
ISBN
9789065562784
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Jakob Lorber
Saturnus
bindwijze: paperback
formaat: 14 x 21,5 cm
omvang: 264 blz.
illustraties: zwart/wit
ISBN: 978 90 6556 278 4

Het boek ‘Saturnus’ werd door Jakob Lorber ontvangen en opgeschreven in de jaren 1841 en 1842.
Als een schijnbaar kinderlijk eenvoudig verhaal ontvouwt zich hier volgens een wijs opgezet plan een groots beeld van het hele wezen en leven van deze machtige planeet voor ons geestelijk oog. Nadat de geweldige grootte en de uiterlijke hoedanigheid van dit merkwaardige hemellichaam met zijn ring en zijn talrijke manen zijn geschetst, worden we met de beschrijving van de belangrijkste en leerrijkste verschijningen, door het planten- en dierenrijk van Saturnus tot aan het geslacht van de reusachtige saturnusmensen geleid, dat ook daar, zoals op alle hemellichamen, de kroon op de stoffelijke scheppingsontwikkeling en de overgang naar de zuiver geestelijke ontwikkelingsfases is. We komen allerlei zaken te weten over de vorm, het leven, de zeden en gebruiken, het huwelijk, het familieleven, de industrie en de handel van de lichamelijk grote, geestrijke, zeer godvruchtige saturnusbewoners. Ten slotte onthult de beschrijver voor ons ook nog de op Saturnus geldende, hoogstaande religie, waarin de grootste zorg besteed wordt aan deemoedigheid en eerbied voor de ‘Grote Geest’.
Deze hele, aan Jakob Lorber gedicteerde beschrijving van Saturnus heeft, zoals alle andere scheppingsbeschrijvingen, voornamelijk ten doel, om in onze harten door de grootte en heerlijkheid van de goddelijke werken, de liefde tot de Schepper, die tevens onze liefdevolle hemelse Vader wil zijn, te verhogen en ons te tonen hoe de liefde en wijsheid van God alle wezens langs de wonderbaarlijkste wegen vanuit de geschapen onvolmaaktheid, vanuit nacht en nood tot geestelijke voleinding en tot eeuwig leven en geluk leidt.
In deze geest moge dit boek gelezen worden en zegen brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jakob Lorber
Uitgever
Sigma & De Ster
ISBN
9789065562784
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99