Sanne - Het leven is leuk (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Marjan van den Berg

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er gebeurt veel in het leven van Sanne en in de levens van de mensen om haar heen. Dit is alweer het twaalfde boek vol belevenissen - hilarisch, romantisch, verdrietig soms - en vol onverwachte wendingen, als in het leven zelf. Sanne staat op de drempel van een nieuw leven. Ze denkt met Thijs het geluk te hebben gevonden. Maar terwijl ze op haar trouwdag naar voren loopt, klaar om ja te zeggen, slaat de twijfel hard toe. Thijs is acteur. Speelt hij nu ook toneel?Juffrouw Schaap, die altijd klaarstaat voor Sanne met haar bijzondere gave, haar raad en daad, heeft nu zelf steun nodig. Haar Rokus wordt zo ziek dat iedereen beseft dat hij niet meer beter zal worden. Zoon Wichard krijgt een geweldige baan aangeboden in het buitenland. Maar of Jennifer en de kinderen daar zo blij mee zijn? En net als Sanne het toch weer aandurft met Thijs, grijpt het noodlot in en is ook haar eigen leven in gevaar. Toch laat Sanne zich niet uit het veld slaan. Daarvoor vindt ze het leven simpelweg te leuk.Marjan van den Berg is freelance journaliste en auteur. Ze schreef naast de boeken in de Sanne-reeks drie prachtige bundels, Ze is de vioolmuziek vergeten, Van den Berg stort in en Je neemt gewoon een aanloopje, en de fantastische roman Hmmmmm.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marjan van den Berg
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044344349
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
529760 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
177

Beschrijving

Er gebeurt veel in het leven van Sanne en in de levens van de mensen om haar heen. Dit is alweer het twaalfde boek vol belevenissen - hilarisch, romantisch, verdrietig soms - en vol onverwachte wendingen, als in het leven zelf.
Sanne staat op de drempel van een nieuw leven. Ze denkt met Thijs het geluk te hebben gevonden. Maar terwijl ze op haar trouwdag naar voren loopt, klaar om ja te zeggen, slaat de twijfel hard toe. Thijs is acteur. Speelt hij nu ook toneel?
Juffrouw Schaap, die altijd klaarstaat voor Sanne met haar bijzondere gave, haar raad en daad, heeft nu zelf steun nodig. Haar Rokus wordt zo ziek dat iedereen beseft dat hij niet meer beter zal worden. Zoon Wichard krijgt een geweldige baan aangeboden in het buitenland. Maar of Jennifer en de kinderen daar zo blij mee zijn? En net als Sanne het toch weer aandurft met Thijs, grijpt het noodlot in en is ook haar eigen leven in gevaar. Toch laat Sanne zich niet uit het veld slaan. Daarvoor vindt ze het leven simpelweg te leuk.

Marjan van den Berg is freelance journaliste en auteur. Ze schreef naast de boeken in de Sanne-reeks drie prachtige bundels, Ze is de vioolmuziek vergeten, Van den Berg stort in en Je neemt gewoon een aanloopje, en de fantastische roman Hmmmmm.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marjan van den Berg
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044344349
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
529760 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
177

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99