Samenwerken met jezelf

jouw levensverhaal vertelt je levensdoel

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Guus Scholten, Loes Bakker

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je de gebeurtenissen in je leven wilt kunnen plaatsen, of als je wilt weten waarom er iets in je leven gebeurt, dan kan Samenwerken met Jezelf jou helpen. In het boek worden de ´Wetten van keuze´ uitgelegd. Deze wetten helpen je om jouw levensverhaal te analyseren en om stappen te zetten om je levensdoel te vinden. Want iedereen vraagt zich op een dag af: waartoe dient dit alles? Wat is de zin van mijn leven? Het antwoord op deze vragen is je levensdoel.In dit boek vertellen de auteurs hun levensverhaal. Ze geven een kijkje in de keuken van hun leven, maar zonder kant en klare recepten. Het gaat om de herkenning voor jou: welke lessen zij in het leven hebben geleerd en hoe ze daaruit hun levensdoel hebben gevonden. Dit boek kan je helpen met vragen als:Hoe ga ik om met de gebeurtenissen in mijn leven?In hoeverre laat ik me door mijn Hogere Zelf leiden?In welke mate werk ik met mijn Hogere Zelf samen zodat mijn levensdoel wordt vervuld?Om die vragen te kunnen beantwoorden is het belangrijk om de situaties waarin hulp door het Hogere Zelf geboden wordt, te herkennen en te accepteren. Als dat lukt, is de kans groot dat je ook jouw eigen levensdoel ontdekt.Guus: "Ik ga vertellen over die schijnbare kleine, elkaar opvolgende en misschien nietszeggende gebeurtenissen. Want die gebeurtenissen vormen voor mij de essentie van ons leven en van wat ons overkomt."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guus Scholten, Loes Bakker
Uitgever
Brug, Uitgeverij Van
ISBN
9789065232823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Beschrijving

Als je de gebeurtenissen in je leven wilt kunnen plaatsen, of als je wilt weten waarom er iets in je leven gebeurt, dan kan Samenwerken met Jezelf jou helpen. In het boek worden de ´Wetten van keuze´ uitgelegd. Deze wetten helpen je om jouw levensverhaal te analyseren en om stappen te zetten om je levensdoel te vinden. Want iedereen vraagt zich op een dag af: waartoe dient dit alles? Wat is de zin van mijn leven? Het antwoord op deze vragen is je levensdoel.

In dit boek vertellen de auteurs hun levensverhaal. Ze geven een kijkje in de keuken van hun leven, maar zonder kant en klare recepten. Het gaat om de herkenning voor jou: welke lessen zij in het leven hebben geleerd en hoe ze daaruit hun levensdoel hebben gevonden.

Dit boek kan je helpen met vragen als:
Hoe ga ik om met de gebeurtenissen in mijn leven?
In hoeverre laat ik me door mijn Hogere Zelf leiden?
In welke mate werk ik met mijn Hogere Zelf samen zodat mijn levensdoel wordt vervuld?
Om die vragen te kunnen beantwoorden is het belangrijk om de situaties waarin hulp door het Hogere Zelf geboden wordt, te herkennen en te accepteren. Als dat lukt, is de kans groot dat je ook jouw eigen levensdoel ontdekt.

Guus: "Ik ga vertellen over die schijnbare kleine, elkaar opvolgende en misschien nietszeggende gebeurtenissen. Want die gebeurtenissen vormen voor mij de essentie van ons leven en van wat ons overkomt."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guus Scholten, Loes Bakker
Uitgever
Brug, Uitgeverij Van
ISBN
9789065232823
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
202

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99