Samen zeggen we DAG (e-Book)

Voor alle ouders die worstelen met het schermgebruik van hun kinderen

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Carlijn Hermes

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je wilt het beste voor je kind door te zorgen dat ze gezond eten en zich sociaal-emotioneel kunnen ontwikkelen. Maar waarom laten we onze kinderen dan uren turen naar een scherm? Dat komt omdat niemand ons ooit heeft geleerd wat digitale technologie met ons doet en hoe we ermee om moeten gaan.Samen zeggen we DAG*! is een praktische toolkit waarin ouders alles leren wat ze moeten weten over hoe smartphones, social media, games en andere digitale technologie hun kinderen beïnvloeden en welke consequenties dit alles heeft op hun ontwikkeling. Het zit vol oplossingen en tips & tricks die helpen bij het vormgeven van een healthy digital lifestyle voor het hele gezin. Carl¬ijn Hermes is oprichter van de SmartLife Academy. Met hun programma maken ze werknemers, leerlingen en ouders bewust van hun schermgebruik, waardoor ze zich gelukkiger voelen en minder stress ervaren wat een positief effect heeft op concentratie, prestatie en ziekteverzuim. Daarnaast verandert het de sociale interacties binnen een bedr¬ijf, op school en binnen het gezin.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carlijn Hermes
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044978797
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
445244 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Je wilt het beste voor je kind door te zorgen dat ze gezond eten en zich sociaal-emotioneel kunnen ontwikkelen. Maar waarom laten we onze kinderen dan uren turen naar een scherm? Dat komt omdat niemand ons ooit heeft geleerd wat digitale technologie met ons doet en hoe we ermee om moeten gaan.

Samen zeggen we DAG*! is een praktische toolkit waarin ouders alles leren wat ze moeten weten over hoe smartphones, social media, games en andere digitale technologie hun kinderen beïnvloeden en welke consequenties dit alles heeft op hun ontwikkeling. Het zit vol oplossingen en tips & tricks die helpen bij het vormgeven van een healthy digital lifestyle voor het hele gezin.

Carl¬ijn Hermes is oprichter van de SmartLife Academy. Met hun programma maken ze werknemers, leerlingen en ouders bewust van hun schermgebruik, waardoor ze zich gelukkiger voelen en minder stress ervaren wat een positief effect heeft op concentratie, prestatie en ziekteverzuim. Daarnaast verandert het de sociale interacties binnen een bedr¬ijf, op school en binnen het gezin.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carlijn Hermes
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044978797
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
445244 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99