S.O.S. gids

Naar spoed, naar de dokter, of zelf oplossen? Herken en beoordeel zelf ziektesymptomen

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Frederic Adnet, Sandrine Trouvelot

Paperback | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als zich een ernstig medisch probleem voordoet - hoge koorts, migraine, buikpijn, pijn in de hartstreek... - stellen mensen zich dezelfde vragen: is het zo erg dat ik met spoed naar een dokter of het ziekenhuis moet? Of valt het allemaal nog wel mee? En wat kan ik zelf doen?Met deze zeer overzichtelijke gids kom je het meteen te weten. De S.O.S.-GIDS stelt de juiste vragen waardoor je weet wat je moet doen. Maar hij is er ook om je gerust te stellen, want soms is het inderdaad allemaal zo erg niet.De S.O.S.-GIDS is een medische gids met heldere uitleg en waardevol advies, overzichtelijk opgebouwd per soort kwaal of aandoening. Je vindt er:- de belangrijkste vragen die je jezelf eerst moet stellen bij een bepaald medisch probleem- de voornaamste symptomen, opgedeeld in 'niet te erg' (raadpleeg in de komende dagen je huisarts), 'erg' (consulteer zo snel mogelijk een artsof ga naar de spoeddienst) en 'heel erg' (bel nú een ambulance)- de meest voorkomende ziekten: wat zijn de verschijnselen? wat zijn de risico's? hoe behandel je ze?- verder advies: wat moet je doen als iemand een hartaanval krijgt, een epileptische aanval of in coma raakt? wat zeg je als je de 112 belt?wat moet je doen in afwachting van de ambulance?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frederic Adnet, Sandrine Trouvelot
Uitgever
Manteau
ISBN
9789022335215
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Als zich een ernstig medisch probleem voordoet - hoge koorts, migraine, buikpijn, pijn in de hartstreek... - stellen mensen zich dezelfde vragen: is het zo erg dat ik met spoed naar een dokter of het ziekenhuis moet? Of valt het allemaal nog wel mee? En wat kan ik zelf doen?

Met deze zeer overzichtelijke gids kom je het meteen te weten. De S.O.S.-GIDS stelt de juiste vragen waardoor je weet wat je moet doen. Maar hij is er ook om je gerust te stellen, want soms is het inderdaad allemaal zo erg niet.

De S.O.S.-GIDS is een medische gids met heldere uitleg en waardevol advies, overzichtelijk opgebouwd per soort kwaal of aandoening. Je vindt er:
- de belangrijkste vragen die je jezelf eerst moet stellen bij een bepaald medisch probleem
- de voornaamste symptomen, opgedeeld in 'niet te erg' (raadpleeg in de komende dagen je huisarts), 'erg' (consulteer zo snel mogelijk een arts
of ga naar de spoeddienst) en 'heel erg' (bel nú een ambulance)
- de meest voorkomende ziekten: wat zijn de verschijnselen? wat zijn de risico's? hoe behandel je ze?
- verder advies: wat moet je doen als iemand een hartaanval krijgt, een epileptische aanval of in coma raakt? wat zeg je als je de 112 belt?
wat moet je doen in afwachting van de ambulance?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frederic Adnet, Sandrine Trouvelot
Uitgever
Manteau
ISBN
9789022335215
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99