Rusland zonder grenzen Theorieboek Russisch

Russisch voor gevorderden

Prijs € 44,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

A. Podgaevskaja

Paperback | Januari 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze leermethode richt zich in de eerste plaats op studenten Russisch en cursisten maar ook op alle geïnteresseerden die voldoende basiskennis van de Russische taal hebben.Rusland zonder grenzen is een vervolg op Paspoort voor Rusland en is wat grammatica en woordenschat betreft daar ook op gebaseerd. Maar het kan ook los van deze leergang gebruikt worden mits de gebruiker beschikt over kennis van de basisgrammatica en de 2500 meest frequente woorden. Rusland zonder grenzen is zodanig opgezet dat zelfstudie mogelijk is. De cursus is ook bijzonder geschikt voor tweetalige kinderen die in Nederlands eindexamen Russisch willen doen en voldoende leesvaardigheid en spreekvaardigheid hebben.De belangrijkste kenmerken van deze leergang zijn: in iedere les boeiend authentiek tekstmateriaal ruime aandacht voor de Russische poëzie een communicatieve benadering aandacht voor schrijven en vertalen naar het Russisch aandacht voor spreken (spontane dialogen en voorbereide presentaties) ruime aandacht voor lexicale en grammaticale oefeningen ruime aandacht voor kennis van land en volk; in het tekstmateriaal worden zowel de huidige ontwikkeling van Rusland als de eeuwenoude Russische tradities en cultuur belicht.Het boek bevat tevens de sleutels van vertaalopdrachten, vertaaloefeningen en productieve oefeningen, een woordenlijst, een overzicht van bijzondere typen werkwoorden en een overzicht van de verbuiging van zelfstandige naamwoorden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Podgaevskaja
Uitgever
Pegasus, Uitgeverij En
ISBN
9789061432838
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
434

Beschrijving

Deze leermethode richt zich in de eerste plaats op studenten Russisch en cursisten maar ook op alle geïnteresseerden die voldoende basiskennis van de Russische taal hebben.
Rusland zonder grenzen is een vervolg op Paspoort voor Rusland en is wat grammatica en woordenschat betreft daar ook op gebaseerd. Maar het kan ook los van deze leergang gebruikt worden mits de gebruiker beschikt over kennis van de basisgrammatica en de 2500 meest frequente woorden.
Rusland zonder grenzen is zodanig opgezet dat zelfstudie mogelijk is. De cursus is ook bijzonder geschikt voor tweetalige kinderen die in Nederlands eindexamen Russisch willen doen en voldoende leesvaardigheid en spreekvaardigheid hebben.
De belangrijkste kenmerken van deze leergang zijn:
in iedere les boeiend authentiek tekstmateriaal
ruime aandacht voor de Russische poëzie
een communicatieve benadering
aandacht voor schrijven en vertalen naar het Russisch
aandacht voor spreken (spontane dialogen en voorbereide presentaties)
ruime aandacht voor lexicale en grammaticale oefeningen
ruime aandacht voor kennis van land en volk; in het tekstmateriaal worden zowel de huidige ontwikkeling van Rusland als de eeuwenoude Russische tradities en cultuur belicht.
Het boek bevat tevens de sleutels van vertaalopdrachten, vertaaloefeningen en productieve oefeningen, een woordenlijst, een overzicht van bijzondere typen werkwoorden en een overzicht van de verbuiging van zelfstandige naamwoorden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Podgaevskaja
Uitgever
Pegasus, Uitgeverij En
ISBN
9789061432838
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2003
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
434

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99