RugFit

De beste oefeningen tegen rugpijn

Prijs € 49,95

Uitverkocht

Karl Noten

Hardback | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuwe verfrissende kijk op rugklachten. De Fysio Physics Methode bij rugklachten is een uniek en in de praktijk bewezen methode, direct en eenvoudig toepasbaar, ontwikkeld met een team van fysiotherapeuten, wetenschappers, artsen en orthopeden. Met dit boek wordt bewezen dat medisch-therapeutische boeken niet saai hoeven te zijn. Een mooi boekwerk met handige tips, goede achtergrondinformatie, overzicht van 100 jaar therapie bij rugpijn en prachtige sfeerbeelden. Een mooie aanvulling op elke boekentafel.Met mijn Fysio Physics RugFit Programma heb ik al vele mensen mogen helpen. Ik hoop dat het ook jouw mag helpen op weg naar een fit & klachtenvrij leven. Veel Succes.Karl.Biografie: de auteur Karl Noten, is directeur-eigenaar van Fysio Physics Group met meer dan 60 fysiotherapiepraktijken, een medisch revalidatie & expertise centrum, mede-eigenaar van twee Zwitserse medisch innovatie bedrijven, docent in de fysiotherapie, auteur van 24 boeken, grondlegger van de Fysio Physics Methode en diverse beweegprogramma's. Hij staat bekend om zijn vernieuwende en verfrissende kijk op gezondheid, fitness en fysiotherapie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karl Noten
Uitgever
Fysio Physics Media & Publishing
ISBN
9789079196005
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Beschrijving

Een nieuwe verfrissende kijk op rugklachten. De Fysio Physics Methode bij rugklachten is een uniek en in de praktijk bewezen methode, direct en eenvoudig toepasbaar, ontwikkeld met een team van fysiotherapeuten, wetenschappers, artsen en orthopeden. Met dit boek wordt bewezen dat medisch-therapeutische boeken niet saai hoeven te zijn. Een mooi boekwerk met handige tips, goede achtergrondinformatie, overzicht van 100 jaar therapie bij rugpijn en prachtige sfeerbeelden. Een mooie aanvulling op elke boekentafel.

Met mijn Fysio Physics RugFit Programma heb ik al vele mensen mogen helpen. Ik hoop dat het ook jouw mag helpen op weg naar een fit & klachtenvrij leven. Veel Succes.
Karl.

Biografie: de auteur Karl Noten, is directeur-eigenaar van Fysio Physics Group met meer dan 60 fysiotherapiepraktijken, een medisch revalidatie & expertise centrum, mede-eigenaar van twee Zwitserse medisch innovatie bedrijven, docent in de fysiotherapie, auteur van 24 boeken, grondlegger van de Fysio Physics Methode en diverse beweegprogramma's. Hij staat bekend om zijn vernieuwende en verfrissende kijk op gezondheid, fitness en fysiotherapie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karl Noten
Uitgever
Fysio Physics Media & Publishing
ISBN
9789079196005
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99