Roger Federer

portret van een tennisgod

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Frank van de Winkel

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met mijlen voorsprong is Roger Federer de grootste gentleman die in het tennis heeft rondgelopen. Niemand voerde langer de wereldranglijst aan en heeft zo'n uitpuilende trofeeënkast en bankrekening. Kenners noemen hem wel eens de beste aller tijden. Na haarfijne portretten van Kim Clijsters en Vincent Kompany heeft schrijver/journalist Frank Van de Winkel nu ook Roger Federers persoonlijkheid blootgelegd. Hoe werd een Zwitserse driftkikker uit een welgesteld gezin en zowat het rijkste land ter wereld zo'n hongerige veelvraat in een afmattende, blessuregevoelige en mondiale sport als tennis? Hoe voelt hij zich daarbij als mens en denkt hij als sportman? Hoe combineert hij leven, liefde, gezin en werk? Welke boodschap heeft hij als sportman en als mens? Is hij echt een halve heilige? Of heeft hij ook minder mooie trekjes? Door de creatieve aanpak van de auteur vertelt Roger Federer zelf zijn verhaal, aan de hand van zijn treffendste uitspraken in de loop der jaren. Met dikwijls een lach, soms een traan en altijd een knipoog. Over de enige mens die God werd.Frank Van de Winkel (1967) is zelfstandig sportjournalist en schrijver. Hij reisde voor Het Nieuwsblad de (sport)wereld rond en publiceerde onder meer de boeken Kim Clijsters. Een portret, Zero Dope. De eeuwige dopingstrijd in het topwielrennen en de bestseller Vincent Kompany. Van ket tot kapitein.http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/roger-federer

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank van de Winkel
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089244512
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met mijlen voorsprong is Roger Federer de grootste gentleman die in het tennis heeft rondgelopen. Niemand voerde langer de wereldranglijst aan en heeft zo'n uitpuilende trofeeënkast en bankrekening. Kenners noemen hem wel eens de beste aller tijden.

Na haarfijne portretten van Kim Clijsters en Vincent Kompany heeft schrijver/journalist Frank Van de Winkel nu ook Roger Federers persoonlijkheid blootgelegd. Hoe werd een Zwitserse driftkikker uit een welgesteld gezin en zowat het rijkste land ter wereld zo'n hongerige veelvraat in een afmattende, blessuregevoelige en mondiale sport als tennis? Hoe voelt hij zich daarbij als mens en denkt hij als sportman? Hoe combineert hij leven, liefde, gezin en werk? Welke boodschap heeft hij als sportman en als mens? Is hij echt een halve heilige? Of heeft hij ook minder mooie trekjes? Door de creatieve aanpak van de auteur vertelt Roger Federer zelf zijn verhaal, aan de hand van zijn treffendste uitspraken in de loop der jaren. Met dikwijls een lach, soms een traan en altijd een knipoog. Over de enige mens die God werd.

Frank Van de Winkel (1967) is zelfstandig sportjournalist en schrijver. Hij reisde voor Het Nieuwsblad de (sport)wereld rond en publiceerde onder meer de boeken Kim Clijsters. Een portret, Zero Dope. De eeuwige dopingstrijd in het topwielrennen en de bestseller Vincent Kompany. Van ket tot kapitein.

http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/roger-federer

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank van de Winkel
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089244512
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99