Rituelen voor elke dag

Kleine momenten voor jezelf

Prijs € 16,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nadia Narain, Katia Narain Philips

Hardback | April 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rituelen voor elke dag. Na hun internationale bestseller Self-care, de ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen komen de zussen Katia en Nadia Narain Philips nu met hun tweede boek: Rituelen voor elke dag. Voor elke belangrijke gebeurtenis of levensfase bestaan er rituelen in diverse culturen in de wereld. Katia en Nadia hebben de meest rustgevende en makkelijk uit te voeren rituelen in dit prachtige boekje verzameld. Rituelen dwingen je om even rust te nemen in de hectiek van de dag en met aandacht naar het moment te kijken. Van rituelen om je nieuwe huis in te wijden tot rituelen voor liefde, acceptatie, verandering en fijne avondrituelen. Met dit boek willen Katia en Nadia makkelijk en helder advies geven over hoe je met simpele rituelen af en toe op je eigen 'pauzeknop' kunt drukken. Nadia Narain is één van de bekendste yogaleraressen van Groot-Brittannië. Ze begon haar carrière door yogales te geven aan bands op tournee. En werd later één van de eerste yogaleraressen van het beroemde Triyoga Centre in Londen. Ze wordt regelmatig geïnterviewd voor bladen als Vogue, ELLE en Harper's Bazaar en heeft haar eigen lijn in geurkaarsen en parfums. br>Katia Narain Phillips is al twintig jaar bezig met wellness, gezond eten en massage. Ze werd een health-food pioneer genoemd door Red Magazine en opende tien jaar geleden een raw food café. Inmiddels is ze eigenaar van de innovatieve juicebar Nectar Café in Londen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nadia Narain, Katia Narain Philips
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359929
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Rituelen voor elke dag.

Na hun internationale bestseller Self-care, de ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen komen de zussen Katia en Nadia Narain Philips nu met hun tweede boek: Rituelen voor elke dag. Voor elke belangrijke gebeurtenis of levensfase bestaan er rituelen in diverse culturen in de wereld. Katia en Nadia hebben de meest rustgevende en makkelijk uit te voeren rituelen in dit prachtige boekje verzameld.

Rituelen dwingen je om even rust te nemen in de hectiek van de dag en met aandacht naar het moment te kijken. Van rituelen om je nieuwe huis in te wijden tot rituelen voor liefde, acceptatie, verandering en fijne avondrituelen. Met dit boek willen Katia en Nadia makkelijk en helder advies geven over hoe je met simpele rituelen af en toe op je eigen 'pauzeknop' kunt drukken.

Nadia Narain is één van de bekendste yogaleraressen van Groot-Brittannië. Ze begon haar carrière door yogales te geven aan bands op tournee. En werd later één van de eerste yogaleraressen van het beroemde Triyoga Centre in Londen. Ze wordt regelmatig geïnterviewd voor bladen als Vogue, ELLE en Harper's Bazaar en heeft haar eigen lijn in geurkaarsen en parfums. br>Katia Narain Phillips is al twintig jaar bezig met wellness, gezond eten en massage. Ze werd een health-food pioneer genoemd door Red Magazine en opende tien jaar geleden een raw food café. Inmiddels is ze eigenaar van de innovatieve juicebar Nectar Café in Londen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nadia Narain, Katia Narain Philips
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000359929
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99