Risicomanagement

vanuit het dynamisch business model

Prijs € 67,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lizanne Vroom

Hardback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Risicomanagement staat al jaren hoog op de agenda van ondernemers, risicomanagers en adviseurs, en dat is niet voor niets. Goed risicomanagement is namelijk een belangrijke succesfactor voor het behalen van de organisatiedoelstelling. Iedere adviseur en medewerker die te maken heeft met risicomanagement, doet er dan ook goed aan Risicomanagement in zijn kast te zetten. Dit boek dient als leidraad om risico's snel, effectief en onderbouwd in kaart te brengen. Het speciaal hiervoor ontworpen Dynamisch Business Model © is een tool waarmee de samenhang tussen organisatieonderdelen en de interactie met de omgeving snel en overzichtelijk in kaart wordt gebracht. Belangrijke afhankelijkheden en kritieke punten die de waardepropositie van de organisatie in gevaar kunnen brengen, springen daardoor direct in het oog. Naast het Dynamisch Business Model krijgt u veel nuttige tips, technieken en tools aangereikt, waarmee de werkzaamheden en verantwoordelijkheden van de medewerkers uit een organisatie herkenbaar worden gemaakt. Hierdoor wordt het risicobewustzijn vergroot en kan eenvoudig een koppeling gemaakt worden met andere managementdisciplines zoals kwaliteitszorg, duurzaam ondernemen en verandermanagement. Het boek is gericht op zowel het MKB en grootbedrijf en geschikt voor zowel ondernemers en managers als adviseurs en risicomanagers. Ook wanneer al andere standaard (risico)modellen worden gebruikt, is dit boek een goede aanvulling voor de dagelijkse praktijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lizanne Vroom
Uitgever
Educatieve Uitgeverij Nederland
ISBN
9789491743245
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
422

Beschrijving

Risicomanagement staat al jaren hoog op de agenda van ondernemers, risicomanagers en adviseurs, en dat is niet voor niets. Goed risicomanagement is namelijk een belangrijke succesfactor voor het behalen van de organisatiedoelstelling. Iedere adviseur en medewerker die te maken heeft met risicomanagement, doet er dan ook goed aan Risicomanagement in zijn kast te zetten.
Dit boek dient als leidraad om risico's snel, effectief en onderbouwd in kaart te brengen. Het speciaal hiervoor ontworpen Dynamisch Business Model © is een tool waarmee de samenhang tussen organisatieonderdelen en de interactie met de omgeving snel en overzichtelijk in kaart wordt gebracht. Belangrijke afhankelijkheden en kritieke punten die de waardepropositie van de organisatie in gevaar kunnen brengen, springen daardoor direct in het oog.
Naast het Dynamisch Business Model krijgt u veel nuttige tips, technieken en tools aangereikt, waarmee de werkzaamheden en verantwoordelijkheden van de medewerkers uit een organisatie herkenbaar worden gemaakt. Hierdoor wordt het risicobewustzijn vergroot en kan eenvoudig een koppeling gemaakt worden met andere managementdisciplines zoals kwaliteitszorg, duurzaam ondernemen en verandermanagement.
Het boek is gericht op zowel het MKB en grootbedrijf en geschikt voor zowel ondernemers en managers als adviseurs en risicomanagers. Ook wanneer al andere standaard (risico)modellen worden gebruikt, is dit boek een goede aanvulling voor de dagelijkse praktijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lizanne Vroom
Uitgever
Educatieve Uitgeverij Nederland
ISBN
9789491743245
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
422

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99