Rillingen

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Victor van der Bom

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Victor van der Bom is vader van zes kinderen en opa van vijf kleinkinderen. Drie kinderen zijn al volwassen. Drie andere kinderen wonen thuis en zitten op de basisschool. Hij is dol op alle kinderen en kleinkinderen en dankbaar dat 'zijngrote gezin' zoveel onderlinge warmte en harmonie kent.Als jurist specialiseerde hij zich in het arbeidsrecht. Jarenlang heeft hij een eigenkantoor gehad.In zijn jonge jaren was het echter al heel duidelijk dat zijn ambitie toch meer in het schrijven van jeugd- en kinderverhalen lag. Met het verhaal 'geen bos, geen leven' won hij in oktober 1997 een schrijversprijs, die de stichting Kunst en Cultuur Zuid-Holland aan hem uitreikte.Maar er moest wel brood op de plank komen.En zo ging hij dus tot 2014 als zelfstandig jurist aan de slag. Het schrijven kwam helaas meer op de achtergrond.Toen hij ouder werd, koos hij voor de absolute vrijheid en ging met vervroegd pensioen. Zo kon hij meer aandacht besteden aan zijn gezin en zijn schrijversdroom in vervulling laten gaan.Zijn eerste echte editie is de verhalenbundel Rillingen. Diverse korte, grappige, spannende en mysterieuze verhalen voor de jeugd. Elk verhaal is weer lekker anders en heel plezierig om te lezen.Momenteel werkt de auteur alweer aan een nieuw boek, Eexis Malijfikoes, dat eind 2017 zal verschijnen. Eexis is een meisje dat over bijzondere krachten beschikt. Zij ziet er apart uit. Daardoor is zij op school wel een buitenbeentje. Gelukkig heeft zij met niemand problemen en veel vrienden. Eexis beleeft waanzinnige avonturen. Een boek dat je beslist niet mag missen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Victor van der Bom
Uitgever
Kirjaboek
ISBN
9789460082870
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Victor van der Bom is vader van zes kinderen en opa van vijf kleinkinderen. Drie kinderen zijn al volwassen. Drie andere kinderen wonen thuis en zitten op de basisschool. Hij is dol op alle kinderen en kleinkinderen en dankbaar dat 'zijn
grote gezin' zoveel onderlinge warmte en harmonie kent.
Als jurist specialiseerde hij zich in het arbeidsrecht. Jarenlang heeft hij een eigen
kantoor gehad.

In zijn jonge jaren was het echter al heel duidelijk dat zijn ambitie toch meer in het schrijven van jeugd- en kinderverhalen lag. Met het verhaal 'geen bos, geen leven' won hij in oktober 1997 een schrijversprijs, die de stichting Kunst en Cultuur Zuid-Holland aan hem uitreikte.
Maar er moest wel brood op de plank komen.
En zo ging hij dus tot 2014 als zelfstandig jurist aan de slag. Het schrijven kwam helaas meer op de achtergrond.
Toen hij ouder werd, koos hij voor de absolute vrijheid en ging met vervroegd pensioen. Zo kon hij meer aandacht besteden aan zijn gezin en zijn schrijversdroom in vervulling laten gaan.

Zijn eerste echte editie is de verhalenbundel Rillingen. Diverse korte, grappige, spannende en mysterieuze verhalen voor de jeugd. Elk verhaal is weer lekker anders en heel plezierig om te lezen.

Momenteel werkt de auteur alweer aan een nieuw boek, Eexis Malijfikoes, dat eind 2017 zal verschijnen. Eexis is een meisje dat over bijzondere krachten beschikt. Zij ziet er apart uit. Daardoor is zij op school wel een buitenbeentje. Gelukkig heeft zij met niemand problemen en veel vrienden. Eexis beleeft waanzinnige avonturen. Een boek dat je beslist niet mag missen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Victor van der Bom
Uitgever
Kirjaboek
ISBN
9789460082870
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99