RickbBe quick

de beste voetballer ter wereld, die niet voor Oranje wilde spelen

Prijs € 14,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

J.B. te Boekhorst

Paperback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rick Be QuickHet boek dat Oranje inspireert om wereldkampioen te worden.Een verhaal over vriendschap en doorzettingsvermogenDe onafscheidelijke vrienden Roderick bij Duurstede (Rick Be Quick), Jamiro en George torsen een zware last met zich mee. Rick, die zich al snel ontpopt tot de beste voetballer van het veld, wordt gechanteerd. Jamiro, die zijn jonge leven in een rolstoel slijt en wil leren lopen. George, die zijn moeder mist en een geheim met zich meedraagt. En Jeffrey natuurlijk, die veel te vroeg gestorven is aan een verschrikkelijk ongeluk. Of was er meer aan de hand?Na een bezoekje aan een waarzegster met George en Jamiro raakt Rick in de ban van het cijfer 9. Als hij op zijn vijftiende goed genoeg is voor het eerste van De Graafschap wil hij alleen nog maar spelen onder dat nummer. Ook bij Ajax laat hij bijna het contract afketsen. Nummer 9 of anders niet. Uiteindelijk gaat ook FC Barcelona overstag. Zelfs in het Nederlands elftal zou hij met dat nummer mogen spelen van de bondscoach. Maar hij weigert. Waarom?Heeft het te maken met de chantage van zijn (ex)klasgenoot Karlof Puschinschki? Zou het kunnen dat de ziekte van zijn moeder hem plaagt, die sinds zijn geboorte op bed ligt? Misschien heeft hij teveel verdriet, omdat Jeffrey, zijn grote vriend veel te vroeg gestorven is aan een verschrikkelijk ongeluk. Of was er meer aan de hand? Toch gaat het vooral over de onvoorstelbare voetbalcapaciteiten en wonderschone doelpunten van Rick. En ook een beetje over de fascinatie van zijn vader Diederick voor grootmeester Cruijff. Zal Rick uiteindelijk alle tegenslag overwinnen en toch voetballen voor het Nederlands elftal en kwalificatie voor het WK van 2018 in Rusland veilig stellen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.B. te Boekhorst
Uitgever
CD Publishers
ISBN
9789082178005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
345

Beschrijving

Rick Be Quick
Het boek dat Oranje inspireert om wereldkampioen te worden.


Een verhaal over vriendschap en doorzettingsvermogen
De onafscheidelijke vrienden Roderick bij Duurstede (Rick Be Quick), Jamiro en George torsen een zware last met zich mee. Rick, die zich al snel ontpopt tot de beste voetballer van het veld, wordt gechanteerd. Jamiro, die zijn jonge leven in een rolstoel slijt en wil leren lopen. George, die zijn moeder mist en een geheim met zich meedraagt. En Jeffrey natuurlijk, die veel te vroeg gestorven is aan een verschrikkelijk ongeluk. Of was er meer aan de hand?
Na een bezoekje aan een waarzegster met George en Jamiro raakt Rick in de ban van het cijfer 9. Als hij op zijn vijftiende goed genoeg is voor het eerste van De Graafschap wil hij alleen nog maar spelen onder dat nummer. Ook bij Ajax laat hij bijna het contract afketsen. Nummer 9 of anders niet. Uiteindelijk gaat ook FC Barcelona overstag. Zelfs in het Nederlands elftal zou hij met dat nummer mogen spelen van de bondscoach. Maar hij weigert. Waarom?

Heeft het te maken met de chantage van zijn (ex)klasgenoot Karlof Puschinschki? Zou het kunnen dat de ziekte van zijn moeder hem plaagt, die sinds zijn geboorte op bed ligt? Misschien heeft hij teveel verdriet, omdat Jeffrey, zijn grote vriend veel te vroeg gestorven is aan een verschrikkelijk ongeluk. Of was er meer aan de hand?

Toch gaat het vooral over de onvoorstelbare voetbalcapaciteiten en wonderschone doelpunten van Rick. En ook een beetje over de fascinatie van zijn vader Diederick voor grootmeester Cruijff.
Zal Rick uiteindelijk alle tegenslag overwinnen en toch voetballen voor het Nederlands elftal en kwalificatie voor het WK van 2018 in Rusland veilig stellen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.B. te Boekhorst
Uitgever
CD Publishers
ISBN
9789082178005
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
345

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99